LOSB:N RUTIINITASO KOVEMPI

Ilmajoen Kisailijoiden Salibandy (ISB) sai kokea 1. divarin tason karvaalla tavalla. Vierailija Lohjan Salibandy haki arvokkaan vierasvoiton Ilmajoelta lukemin 3-7 (1-3,1-3,1-1). Kuluvan kauden divaria pelannut LoSB pelasi rutiiniluontoista peliä, halliten ottelun alkua. ISB:n avauspeli ei lähtenyt käyntiin oikeastaan koko ottelussa. LoSB:n avausmaali syntyi viiden minuutin pelin kohdalla. Vierailija onnistui seuraavaksi ajassa 12.41. Seuraavassa vaihdossa ISB kavensi kauden parhaimman pelinsä pelanneen Olli Yli-Karjanmaan toimesta. Vierailija onnistui vielä kertaalleen erän loppupuolella.

Toisen erän alussa lohjalaiset syöttivät ISB:lle katkeraa kalkkia. Erä oli vanhentunut vain kolme minuuttia kun maaliverkot heiluivat kahdesti ISB:n kenttäpäädyssä. Erän puolivälissä pallo oli jälleen ISB:n maalissa. Kavennuksen teki Sami Hillu puolesta kentästä hienolla kaaripallolla. ISB:n otteet paranivat erän vanhetessa ja LoSB joutui turvautumaan aikalisäänkin. Mutta tällä kertaa palloa ei vaan saatu maaliin hyvistä paikoistakaan.

Viimeisessä erässä rutinoitunut vierailija hallitsi palloa ja pelasi todella kurinalaisesti. ISB kavensi Sami Hillun syöttäessä pitkän pallon ja Markku Neva-Keturi huitaisi ilmasta tilanteeksi 3-6. ISB:llä oli paikkoja ylivoimalla, mutta maalinteossa ei tällä kertaa onnistuttu. Ajassa 53.51 LoSB iski naulan arkkuun. –Maalipaikkoja saatiin aika niukasti, jos vertaa edellisiin peleihin. Kaverin rutiinitaso oli kovempi, kertoi Antti Kuusisto ottelun jälkeen. -ak

ISB:n Iskuryhmälle ja muullekin kotiyleisölle täytyy antaa tunnustus, sillä kannustus ei loppunut ennen päätössummeria missään vaiheessa, oli tilanne sitten mikä tahansa.

Ottelupöytäkirja:
http://www.salibandyliiga.fi/ottelukooste.asp?sarjaId=5&ottelu_id=1174483431

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus