ISB:LÄISILLÄ HETI KIIREINEN VUODEN AVAUSVIIKONLOPPU

ISB:n joukkueet starttaavat kautensa ympäri Pohjanmaan, ja Pohjois-Suomenkin, alueen kenttiä kovalla teholla heti vuoden ensimmäisenä viikonloppuna. Lauantaina C-tytöt matkaavat Ouluun Haukiputaan taajamaan pelaamaan aluejatkosarjaa. Vastassa Limingan Niittomiehet ja Nibacos. Aluejatkosarjaa on pelattu 2 turnausta ja ISB on sarjan kärjessä 3 voitolla ja yhdellä tasapelillä. Sunnuntaina B-tyttöjen matka käy puolestaan Uudenkaarlepyyn Tähtihalliin, jossa 1.divarin sarjakolmosta vastaan asettuvat SB Kauhajoki ja PSB Lapua.

Naiset ottavat lauantaina pienen siirtymän Seinäjoelle, jossa Qmax-areena tarjoaa puitteet 2.divarin turnaukselle. Vastassa klo 14 SB Vaasa II ja klo 17 sarjakakkonen HiPa. Ottelut ovat erittäin tärkeitä, sillä sarjakolmosena majailevalle ISB:lle maistuisi paikka kahden joukossa, joka tarkoittaisi samalla pääsyä divarikarsintoihin. HiPa-ottelun voidaankin sanoa hyvällä syyllä olevan ns. 4 pisteen ottelu.

Miesten II-joukkue matkaa sunnuntaina Lohtajan uutuuttaan kiiltävään halliin. Vastassa viime turnauksessa pelaamisen mallia ISB:läisille näyttänyt Jeppis sekä Mailattomat. Luvassa siis valtaisan tiukka vääntö pisteistä!

Miesten edustusjoukkue reissaa lauantaina runkosarjan pisimmät kilometrit Sieviin, jossa Toholammin Urheilijat isännöi vuoden aloittavaa 2.divarimatsia. Viime vuonnahan vuoden ensimmäinen peli oli niin ikään Sievissä ja ottelussa saatiinkin päästää jouluhöyryjä oikein kunnolla. Punaista nähtiin ja muutenkin ottelua ruodittiin ihan kiitettävästi. TU oli silloin parempi, kun taas tämän kauden avausottelussa Ilmajoella ISB vei 9-5.

Vilkasta siis tiedossa, mutta ei vielä kotitapahtumien merkeissä. Siihenkin saadaan korjaus jo viikon päästä, kun lauantaina naisilla on peräti 3 ottelun turnaus ja sunnuntaina miesten edustusjoukkue saa vastaansa aina mielenkiintoisen Nibacoksen Kokkolasta.