ISB:N NAISILLE KULTAMITALIT KAULAAN

Seinäjoella 11-12.9.2010 järjestetty Piikkicup oli Ilmajoen naisten juhlaa. Vastassa oli lauantaina SPV II, joka kaatui puhtaasti 4-0. Sen sijaan Lapuan tyttösiä vastaan oltiinkin aluksi vähän pissi sukassa ja peli meinasi kaatua turhaan hermoiluun. Mitalipaineet veivät kuitenkin voiton ja saimme kuin saimmekin pidettyä langat käsissä pelin päättyen 2-1 ISB:n hyväksi.

Sunnuntaina jatkettiin voittoputkea Kurikan Ryhdin kustannuksella, pelin päättyessä 3-0. Näin tiemme finaaliotteluun oli selvää kuin pläkki ja vastustajaksemme päätyi Lapua. Lauantain otteluun verrattuna peli Lapuaa vastaan oli paljon hallitumpaa ja voitimme selkeästi paremmin kaksinkamppailuissa. Pelasimme omaa peliä ja olimme kentällä kuin kotonamme. Rakkaus lajiin ja usko joukkueeseen toi meille kultamitalit kaulaan pelin päättyessä 2-0 lukemiin.

Turnauksessa siis ainoastaan yksi päästetty maali ja kolme nollapeliä mahtaville maalivahdeillemme Ellalle ja Marialle!

Turhia lepopäiviä pitämättä pelasimme vielä maanantaina SPV II:sta vastaan harkkapelin, joka päättyi ISB:lle suotuisasti lukemiin 2-1. Leppoinen avaus ISB:lle ennen virallisen kauden avausta. Toki se on lähinnä vain pientä ennakkoa siitä, millä asenteella tähän kauteen lähdetään.

Nyt allekirjoittanut lakkaa leijumasta ja ripustaa kultamitalinsa naulaan kuivamaan, uutta hikeä on luvassa nimittäin ennemmin kuin huomaammekaan. Kausi starttaa kotoisasti Ilmajoella 9.10, jolloin vastassa PaSu ja SC Kokkola. Palapelin palaset on vihdoin kasassa, tästä tulee huikea kausi 😉

Armin sanoja lainaten ”I have all the faith in us”

#12