ISB:STÄ UUSI SALIBANDYN ERIKOISSEURA

Keskiviikkona 7.4. pidettiin Ilmajoki-hallilla uuden salibandyn erikoisseuran perustamiskokous. Kokouksen tuloksena syntyi uusi seura, Ilmajoen Salibandy ry. Ilmajoen Kisailijoiden alaisuudessa aiemmin vaikuttanut salibandyjaosto erosi toimestaan Kisailijoissa ja perusti oman erikoisseuran. Näin pyritään parantamaan ilmajokisen salibandytoiminnan laatua, kun kaikki puuhaporukan voimavarat saadaan suunnattua salibandytoiminnan kehittämiseen.

Ilmajoen Salibandy ry. käyttää sarjatoiminnan yhteydessä lyhennettä ISB, eli Kisailijoiden aikana käytössä ollut nimi ISB-Ilmajoki jää historiaan. Kun logo säilyy vanhastaan samana tuttuna, niin perintöä vanhasta Kisailijoiden aikaisesta toiminnasta on runsaasti. Myös kaikkien ISB-joukkueiden sarjapaikat siirtyvät uuden seuran nimiin, samaten kuin pelaajat siirretään kesän aikana. Toisin sanoen siitä jatketaan mihin on jääty, mutta suunta on edelleen ylöspäin.

Lauantaina 17.4. Ilmajoki-hallilla vietetään ISB:n 10-vuotisen taipaleen juhlapäivää. Samalla kun juhlistetaan juhlavuotta, juhlistetaan siis myös uuden ajan alkua. Tapahtumassa on juniorijoukkueiden pelejä omia vanhempiaan vastaan pitkin päivää ja päivän päätteeksi palkitaan menneen kauden parhaat joukkueittain. Lisätietoa tapahtumasta tulee aivan lähiaikoina. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy koko päivän.

Uuteen seuraan valittiin myös johtokunta, joka on seuraavanlainen.
PJ. Markku Neva-Keturi
VPJ. Hanna Joensuu
Sihteeri Kalevi Kuikka
Jäsen Janne Haapamäki
Jäsen Arto Hirvelä
Jäsen Pekka Joensuu
Jäsen Toivo Koski
Jäsen Jenni Neva-Keturi
Jäsen Antti Nikkola
Jäsen Arto Pekkanen
Jäsen Hanna Yli-Rahnasto
1. varajäsen Harri Siltala
2. varajäsen Tomi Ruohoniemi
3. varajäsen Manne Niemelä