ISB/ Team Atrian vahvat suoritukset kotikentällä jatkuivat!

Sunnuntai-iltapäivän ratoksi saatiin vieraaksi Mailattomat Seinäjoelta. Vierasjoukkue aloittaa pelin terävämmin ja hallitsee ottelun alun tapahtumia. Ajassa 02:03 MLT pääseekin ylivoimalle ja ei jätä tätä käyttämättä. Ajassa 02:27 Tuomas Prusti sivaltaa tarkasti pienestä kulmasta tilanteeksi 0-1. Kotijoukkue alkaa päästä erän vanhetessa peliin mukaan ja erän loppua kohden saa luotua myös hyviä maalipaikkoja. Maalivahdit pitävät kuitenkin molemmissa päissä kenttää huolen, että enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähdä ja erätauolle siirrytään vierasjohdossa 0-1.

Toiseen erään kotijoukkue tulee terävämmin ja pääsee koittamaan ylivoiman tehokkuutta ajassa 23:12. Ajassa 25:00 Tero Koskilammi lataa viivasta ja maalinedustan erikoismies Konsta Heikkilä siirtää maalin edustalta hallitusti pallon reppuun. Tilanne 1-1. Tästä alkoikin kotijoukkueen tehominuutit ja ajassa 25:53 Jyri Ala-Piirto höpöttää vastustajan puolustuksen ja vie kotijoukkueen 2-1 johtoon tyylikkäällä yksilösuorituksella. Ajassa 26:48 Miika Haapaniemi lisää kotijoukkueen johtoa komealla laukauksella kenkälaatikkoon. Syötön maalin antoi Janne Aro ja tilanne 3-1. Ja heti seuraavassa vaihdossa Ala-piirto tarjoilee upeasti Seppo Peltolalle takatolpille ja näistä ei Seppo ole juuri koskaan erehtynyt. Pelikellossa 27:16 ja tilanne 4-1. Kotijoukkue hallitsee kenttätapahtumia ja paikkoja luodaan vastustajan päätyyn. Ajassa 35:18 kuitenkin MLT pääsee jälleen peliin mukaan, kun Teemu Turigin napauttaa viivasta maskin takaa ohi hyvän ottelun pelanneen Timo Paakkisen (27 torj.). Tilanne 4-2. Ajassa 36:27 Peltola huudattaa jälleen kotiyleisöä ja siirtää taidokkaasti takalinjoilla hyvin luutineen herkkäkätisen Sami ”Piffi” Kortesmaan millintarkan lättysyötön verkon perukoille. Ja näin toiselle erätauolle siirrytään tilanteessa 5-2.

Kolmas erä alkaa melko tasaisissa merkeissä ja paikkoja syntyy molempiin päihin. Kotijoukkue pääsee ylivoimalle ajassa 42:03. Ylivoima kariutuu kuitenkin alle minuutin jälkeen ja peliä jatketaan tasavajaalla. Ajassa 43:17 Arto Ruomio karkaa vastustajan puolustukselta läpiajoon ja lopputulosta ei tarvitse arvuutella. Hallittu viimeistely ja tilanne 6-2. Syötön maaliin tarjosi Koskilammi. Vierasjoukkue pääsee vielä yrittämään ylivoimalla 53 sekunnin ajan ja käyttää tilaisuuden. Ville Kakkori siirtää takatolpilta mustan pömpeliin Jaakko Lehtolaisen oivallisesta syötistä. Tilanne 6-3. Ajassa 46:45 MLT pääsee jälleen ylivoimalle, mutta tällä kertaa laukaukset päätyvät takapressuun tai Timo Paakkisen hyppysiin. Ajassa 54:06 Lehtolainen aloittaa vierailijoiden kirin ja siirtää maalinedustalta tilanteeksi 6-4. Ajassa 55:13 Kakkori tuo vieraat illan toisellaan jo maalin päähän. Ajassa 55:52 saadaan kuitenkin helpotusta, kun Koskilammi syöttää Roumiolle maalin edustalle, joka siirtää pelivälineen ohi Jukka Rahkon (32 torj.). Tilanne 7-5. MLT pääsee vielä ajassa 56:30 kokeilemaan pakkopeliä, mutta kotijoukkue pelaa uhrautuvaa alivoimaa ja viimeisenä lukkona Paakkinen nappaa pari kilpitorjuntaa. Kovasta yrityksestä huolimatta enempää maaleja ei nähdä, vaikka pelin lopussa vierasjoukkue hakee kavennusta ilman maalivahtia. Pisteet jäävät lopulta ansaitusti Ilmajoelle lukemin 7-5.

Tehoille: Koskilammi 0+3, Roumio 2+0, Peltola 2+0, Ala-Piirto 1+1, Heikkilä 1+0, Haapaniemi 1+0, Kortesmaa 0+1, Aro 0+1

#55

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus