ISB:LLE NIUKKA VOITTO TU:STA

Lähtökohdat otteluun olivat selvät, ISB oli pakkovoiton edessä mikäli halusi pitää ohuet karsintapaikkahaaveet elossa, kun taas TU tarvi pisteitä sarjapaikan varmistamiseen. Peli etenikin vähämaalisena ja tasaisena loppuun asti, kiitos hyvien veskarien sekä kenttäpelaajien huonon osumatarkkuuden. Toki molemmat joukkueet puolustivat tarkasti parhaat vetopaikat pois.

1.erä(0-0)

Ensimmäisessä erässä nähdään tarkkaa pelaamista ja tolppaa lähemmäs ei kumpikaan joukkue pääse. ISB pääsee kokeilemaan yv:tä jopa kahdesti ja TU kerran, mutta vedot viuhuvat kaikkialle muualle paitsi verkon perille. Erä oli kumminkin kotijoukkueen hallintaa, mutta agressiivisesti puolustanut TU pitää kotijoukkueen nollilla.

2.erä (3-3)

Toisessa erässä alkaa tapahtua ja lunta tulee kotijoukkueen tupaan välittömästi, kun TU:n Eemeli Kotila(2+0) ajaa laidasta maalille ja nostaa takakulmaan avausmaalin. Erä ei ehdi vanhentua kuin pari minuuttia niin ISB:n yläriman jälkeen mennäänkin jo toiseen päähän vieraiden Matti Kivimaa(1+0) kanttaa vastahyökkäyksestä 0-2. Kotijoukkue saa kumminkin kokoajan parempia tekopaikkoja ja ajassa 28.26 Veli-Matti Vasanko(1+0) kaventaakin taululle 1-2 ja tästä pari minuuttia alakerran herra ja hidalgo Timo Ala-Lipasti(1+0) ampuu viivasta viuhuvan kudin tarkasti etukulmaa. Molempiin maaleihin syöttöpisteen nappasi kotijoukkueen parhaana palkittu Aki Vainio-Hynnilä(0+2). ISB pääsee ensi kertaa ottelussa johtoon Mikko Ala-Huikun tarkalla kudilla kainalon alta, mutta vierasjoukkue kuittaa pelin vielä tasoihin vastahyökkäyksestä.

3.erä (2-0)

Kolmatta erää tahkotaan 10 minuuttia maaleitta ja viimeisellä kympillä Ville loukasmäki takoo pakolliset 2 maalia joka riittää tällä kertaa voittoon vaikka vastustajalle annetaan vielä yv lopuksi, Villen maaleihin syötöt tarjoili Jaakko Lehtolainen sekä Joonas Sjöblom, Molemmat maalit olivat tuttu villeä, ensin omasta kuljetuksesta terävä rannelaukaus ja toinen suoraan syötöstä pommi ylänurkkaan

10#

Pöytäkirja: http://www.tilastopalvelu.fi/fb/index.php?option=com_content&view=article&id=4&gameid=14873

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus