SUNNUNTAINA JÄLLEEN KOTIPELI

Miesten edustusjoukkue jatkaa pelejään Ilmajoki-hallilla. Tällä kertaa vieraaksi saapuu Toholammin Urheilijat.

TU on kahdeksalla pisteellä sarjassa vastaavalla sijalla, eli kahdeksas. 12 ottelun saldona on neljä voittoa ja kahdeksan tappiota. Kevätkierroksella joukkue on haastanut kotonaan tasaisesti sekä Nibacoksen, että Mailattomat, mutta molemmista on lopputuloksena ollut neljän maalin tappio. Kova suoritus sitä vastoin on hakea SC Alajärveltä pisteet selkein 5-13 lukemin.
Joukkueen pörssikärjestä ei löydy yllätystä. Tuomas Määttälä on kymmenen pelin jälkeen summannut 19+9. Edellisen pelin joukkueen viidestä maalista kyseinen herra teki kolme ja syötti loput kaksi.

ISB avasi kevään kahdella hieman nihkeällä voitolla SB Kauhajoesta, sekä Jeppis FBC:stä. Viime lauantaina peli tuntui kuitenkin viimein loksahtavan parempaan suuntaan, kun SC Alajärvi taipui 18-3 lukemin. Erityisesti kaikkien kolmen kentän onnistuminen lupaa loppukeväälle hyvää.
Joukkueen sisäisessä pistepörssissä käydään hyvää taistelua ”tupla-merkistä”. Ville Loukasmäki (22+7, liiton sivuilta uupuu yksi maali) jatkaa edelleen piikkipaikalla, mutta rinnalle on hivuttautunut vanha konna Miika Toivio (10+19). Iskuetäisyydellä ovat myös Eero Rahnasto (19+8) ja Mikko Ala-Huikku (15+11). Huissin maaliruisku ja viime pelissä perinteisen hatun takonut Jouni Lampinen aloitti kirinsä ehkä liian myöhään, eikä liene kisassa mukana.

ISB – TU sunnuntaina klo 15.00 Ilmajoki-hallilla!

Tule paikan päälle ja näe onko luvassa tämän tason sirkusta TU:n kustannuksella.