JOULUTAUKO LOPPUU, LAUANTAINA KOTIOTTELU

Vuosi 2008 alkaa ISB:llä pelien osalta jo tulevana lauantaina 5.1.2008, kun vieraaksi klo 15.00 alkavassa taistossa saapuu Redy Kokkolasta. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 9. ja pisteitä on kasassa 4. Tämä ei kuitenkaan kerro varmastikaan kaikkea kokkolalaisista, sillä esimerkiksi syyskierroksen kamppailussa ISB haki Kanuuna-hallista voiton vasta jatkoajan jälkeen lukemin 9-8.

Kotijoukkue ISB on viettänyt joulun yhteistreeneistä lomaillen, mutta esimerkiksi erinäiset ystävyysottelut ovat pitäneet monen pelaajan tuntumaa yllä. Puolustajista Sami Hillu suoritti liigadebyyttinsä ”ylhäällä” SPV:n riveissä viime sunnuntaina puhtain paperein, eikä näin ollen ole pukemassa sinistä paitaa ylleen lauantaina. Hyökkäyspuolelta puuttuvat näillä näkymin keskushyökkääjät Juha-Matti Valli ja Tommy Koponen. Valmennusjohdolle jääkin mielenkiintoinen tehtävä sentteritilanteen paikkaamisessa.

Tervetuloa jälleen seuraamaan viihdyttävää ja vauhdikasta salibandya sekä parantamaan samalla sarjan korkeinta yleisökeskiarvoa!

Liput 3€ / alle 15v. ja ISB:n lisenssipelaajat ilmaiseksi