VUODEN SALIBANDYTEKO -PALKINTO HAAPAMÄEN PERHEELLE

Perjantaina 28.12. järjestettiin Ilmajoki-hallilla Kisailijoiden vuoden 2007 palkitsemis- ja päätöstilaisuus. Salibandyjaosto pitää keväällä kauden päätyttyä oman palkintojenjakotilaisuutensa, mutta kiertopalkinto jaettiin jo nyt pääseuran palkintogaalassa. Viime vuonna palkinnon saaneen Sami Kosken seuraksi pokaaliin kaiverrettiin tämän vuoden kohdalle perhe Haapamäki.

Salibandy on nuori laji ja monessa paikassa, kuten Ilmajoellakin, lajin parissa taustoilla toimivat henkilöt ovat melko nuoria verrattuna moneen muuhun lajiin. Tämä on ihan ymmärrettävääkin, sillä harva vanhemmista on itse salibandya pelannut. Haapamäen perheen vanhemmat Kari ja Päivi ovat osoittaneet aktiivisella esimerkillään, että lajin pariin pääsee helposti mukaan ja talkoohenkeä voi osoittaa monella tavalla.

Pojista Janne pelaa miesten II-joukkueessa ja toimii myös valmentajana ISB:n uudessa C-poikien joukkueessa, eivätkä toimitsijatehtävätkään ole vieraita. Jarno on puolestaan kuulunut edustusjoukkueen kokoonpanoon lähes alusta asti, eikä edes opiskelupaikan löytyminen Espoosta ole saanut tätä luottopuolustajaa vaihtamaan ISB-paitaa toiseen. Joonas on taas sekä B-poikien että myös miesten II-joukkueen takalinjojen kantavia voimia ja hän oli Aki Vainio-Hynnilän ohella edustamassa ISB:tä alueleirillä Oulunsalossa. Juuso on puolestaan ISB:n tämän hetken nuorin lisenssipelaaja, sillä hän pelaa itseään kolme vuotta vanhempien kanssa samassa joukkueessa, D-junnuissa.

ISB onnittelee Haapamäen perhettä kiertopalkinnosta ja kiittää samalla perheen seuran eteen antamasta työ- ja pelipanoksesta!