KAKKONEN AIHEUTTI SARJAKÄRJELLE ENSIMMÄISEN PISTEMENETYKSEN

ISB-MLT 8-8 (1-3, 6-4, 2-2)

Ennen ottelua valkku Ruohoniemi ja kapteeni Neva-Keturi peräänkuuluttivat työntekoa ja peli-ilmeen säilyttämistä, jonka joukkue löysi edellisen ottelun ratkaisuminuuteilla.

– ”Ei viittis taas antaa kolmea eteen heti alkuun.”

Itse peliin.

Valkoinen ISB-lauma näyttää jälleen kuinka tehdään niin miten sovitaan ja ajassa 6:30 MLT johtaa 0-3. Kellon näyttäessä 10:50 dieselmoottori näyttää kuitenkin elonmerkkejä, kun Tommi Lähdesmäki palvelee sinivalkoisia maalin muodossa, syöttäjänä Neva-Keturi. Erä päättyy lukemin 1-3, Antin ”Forehand, backhand, forehand”-rankkarista huolimatta, lisenssi siis taas jaossa.

Toinen erä kulkeekin sitten ”havaijimaisesti” molempien tehtaillessa tasaiseen tahtiin osumia. ISB:ltä otti jälleen erän verran aikaa herätä otteluun tai ainakin hyökkäämään. Erä kuitenkin ISB:n nimiin 5-3 ja ottelu jatkaa kolmanteen erään tilanteessa 6-6. Huomionarvoista oli Pekka Huhtasen tuliset vedot etuyläseen sekä Jani Kuusiston torjuma rangaistuslaukaus.

Kolmas erä tarjoaakin puolestaan jännitystä tasatilanteen säilyessä melkein viimeiselle viidelle minuutille asti. Ajassa 39:19 kukas muukaan kuin maalijyvänsä löytänyt Huhtanen tällää ISB:n johtoon. Johdosta kuitenkin saadaan nauttia vain pari minuuttia kun kaveri iskee jälleen omista huolimattomista syötöistä hyökkäyspäässä armottomalla vastahyökkäyksellä ajassa 41:17. ISB:n ja erityisesti Kuusiston hyvä erä näyttää saavan arvoisensa päätöksen Mikko Ala-Huikun tarjoillessa Timo Fältille keskelle, joka tällää omansa johtoon ajassa 42:21. Mailattomilla oli kuitenkin vielä oma sana sanottavanaan ja maalinedushässäkän päätteeksi kara verkkoihin ja ottelu tasoihin ajassa 43:21. Lopussa ISB saa vielä pari hyvää tilannetta kaverin maalille, mutta tällä kertaa ei uppoa ja yhteen pisteeseen on tyytyminen. Lopputulos siis 8-8.

Ottelun ehdoton tähti oli Jani Kuusisto loistavilla torjunnoillaan, jotka herättivät koko joukkuetta taistelemaan.

Tehoille: Huhtanen 3+0, Lähdesmäki 1+2, Ala-Huikku 1+1, Metsä-Ketelä 0+2, Lampinen, Fält ja Lehtinen 1+0 sekä Neva-Keturi, Toivio ja Mäenpää 0+1.

#29