ILMAJOKI-HALLILLA VILKAS VIIKONLOPPU

Kotisali on kova sana nyt viikonloppuna niin miesten kuin naistenkin edustusjoukkueille. Naisilla on edessään hurja urakka sillä sarjan parittoman pelimäärän vuoksi yhdessä turnauksessa pelataan peräti 3 ottelua yhden päivän aikana. Tämän turnauksen aika on nyt lauantaina 12.1. ja onneksi juuri tämä turnaus saatiin Ilmajoelle. Toivotaan, että tämä hyöty otetaan täysillä käyttöön, sillä peräti 6 pistettähän on saman päivän aikana tarjolla. Sarja on osoittautunut käsittämättömän ympäripyöreäksi ja vähän kaikki ovat voittaneet pikkuhiljaa toisensa ristiin.

ISB:n ottelut ovat klo 10 (PSB Lapua), klo 14 (SC Alavus) ja klo 17 (Nurmon Jymy). Lapuan kanssa tasattiin kauden avausottelussa pisteet lukemin 2-2, Alavus voitti keskinäisen 0-1 ja Jymyn kanssa on pisteet tasattu kahdesti samoin lukemin 1-1. Tiukkoja pelejä on siis tarjolla joka tapauksessa, alla linkki sarjataulukkoon:
https://www.isb.fi//naiset-edustus/sarjataulukko

Miesten edustus kohtaa puolestaan aina kovan vastuksen tarjoavan Nibacoksen Kokkolasta. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Kokkolan Hollihaassa päättyi 6-8 ISB:lle. Näiden joukkueiden kohtaamisissa tapahtuu aina, joten tule paikalle todistamaan uutta tapahtumaa tähän hienoon otteluiden sarjaan. Alla hieman fiilistelymahdollisuuksia ennen sunnuntaita.

Ennakkovideo: http://www.youtube.com/watch?v=oNPCTg_h4jU

Edellisen kohtaamisen maalikooste Kokkolasta: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9hskonE3WQE