KAKKOSELLE VAASASTA TÄYSI PISTEPOTTI!

ISB II – FBC Remix 7-5

Tällä kertaa ilmajokiset starttasivat sokkarilta kohtuullisen suurella ryhmällä kun 9 pelaajaa ja kaksi maalivahtia saivat seuraksi myös kaksi huippukoutsia.

1. Erä: Kauaa ei ehdi ensimmäistä vaihtoa kulua, kun kyröläiset saavat jo kaivaa laattaa ensimmäisen kerran pussista Santaharjun maalatessa Rahkon namupassista. Remix kuitenkin tasoittaa ottelun heti seuraavassa vaihdossa. Ensimmäiselle erätauolle siirrytään ISB:n 2-1 johdossa kun Neva-Keturi viimeistelee Rahkon esityöstä.

2. Erä: Toisessa erässä ISB:ltä maalinteossa onnistuu Kivimäki, Neva-Keturi ja Santaharju. Kolmanteen erään siirrytään ISB:n 5-3 johdossa.

3. Erä: Kolmas erä pelataan tasan 2-2, vaikka Remix näennäisesti painostaakin, niin se ei kuitenkaan pääse kunnon maalinteko paikoille ja viimeisenä lukkona maalia vartio jälleen hyvän turnauksen pelannut Jani Kuusisto. Ilmajokisten maalintekijät kolmennessa erässä: Rahko ja Kivimäki. Ottelu päättyy ISB:n 7-5 voittoon.

Tehot: Neva-Keturi 2+2, Rahko 1+3, Santaharju ja Kivimäki 2+0, Metsä-Ketelä 0+1.

#77

MYÖS TROPICSIN NOUSU KESTETTIIN

Toisessa pelissä vastaan asettua SBS Tropics Seinäjoelta. Kummallakin joukkueella 9 miestä rosterissa, joten ajatus oli ettei kovin kovatempoinen peli olisi tulossa.

Peli alkoi täysin ISB:n hallinnassa. ISB iski ensimmäiseen kymmenminuuttiseen taululle 4-0. Ensimmäisenä Toivion veto laidasta pomppien vastustajan puolustajista sisään, toisena Fält hienosta Kivimäen syötöstä toimistosta maalintakaa. Kolmantena Rahko kulmavaparista tehdyn kuvion päätteeksi Neva-Keturin passista ja vielä Kivimäki hienosta Metsä-Ketelän avauksesta. ISB takoi vielä yhden tekijänä Santaharju, Neva-Keturin passista. Taukotulokseksi 5-0.

Toinen erä alkoi samalla kaavalla. ISB iski 6-0 YV maalin ajassa 22.54 tekijänä Kivimäki syöttäjänä Neva-Keturi. Peteltä hieno kantti etuyläseen. Kivimäellä pelin toinen ja päivän neljäs pönttö. ISB:n ote vähän lipesi erän edetessä ja Tropics pääsi peliin paremmin mukaan. Erän loppupuolilla Tropics teki pari maalia ja taukotilanteeksi 6-2.

Viimeisessä erässä ISB oli vähän pyörteessä ja Tropics kaventeli tilannetta. Ensin AV:lla 6-3 sekä pian perään 6-4. ISB kuitenkin tappeli hienosti, samalla tavoin kuin ekassa matsissa. Neva-Keturi ja Santaharju pääsi 2-1 vastahyökkäykseen, Neva-Keturilta pienet kisut ja veska vattalle ja siirto Santaharjulle joka tinttasi ylähyllylle. Tilanteeksi 7-4. Tropics kuitenkin sai vielä pelistä kiinni ja kavensi muutaman minuutin sisään tilanteeksi 7-6. Jonkilainen paikka (tyhjä maali) avatui vielä Tropicsille, josta sössivät pallon tolppaan. ISB:n kilppari piti kuin pitikin ja maali pysyi loppupelin puhtaana.

ISB:lle todella tärkeä voitto loppu kautta ajatellen. Leijonat koko joukkueelle.

Pelin tehomiehinä Neva-Keturi 0+4, Kivimäki 2+1, Santaharju 2+0, Rahko 1+1, Toivio ja Fält 1+0 sekä Metsä-Ketelä 0+1.

#15

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus