KAKKOSJOUKKUE AVASI KAHDELLA PISTEELLÄ

”Mourinhon” kovaakin kovemman kesätreenikauden jälkeen oli aika hypätä tositoimiin Qmax-Arenan askiin. Ensimmäisessä pelissä vastapäätyyn luisteli sarjanousija SBS Tropics. Ottelu lähti käyntiin Tropicsin komennossa ja peliä oli ehtinyt kulua 1.24 kun kaveri oli karannut jo 2-0 johtoon. Tästä kuitenkin toivuttiin ja ajassa 2.25 Janne Haapamäki tiputtaa viivaan ja Juha Toivio tinttaa kakkosen kauden ensimmäisen Ålanderin tehdessä hyvää maskia. Tasoitusmaali näki päivänvalon ajassa 23.04 kun Eero Santaharju kanttasi pallon verkkoon kapteeni Heikki Nikkolan esityöstä. Toisen erän lopussa Rahko hoiti itsensä jäähyboksiin ja kolmannen erän alkuun päästiin tappamaan alivoimaa. Kolmas erä ehti vanhetua 44 sekuntia kun Lähdesmäki riisti pallon Tropics yv:ltä ja karkasi yksinläpi, mutta niskassa hiillostanut Tropics pelaaja onnistui estämään maalinteko aikeet. Tilanteesta tuomittiin kuitenkin rangaistuslaukaus jota ampumaan asettui treeneissä itselleen lisenssin lunastanut Timo Fält. Rankkari kilahti kuitenkin ylärimaan ja maali jäi syntymättä. Tästä jatkettiin tasavajaalla ja ISB jäähyn loputtua päästiin hetkeksi vielä yv:lle. Peli siirtyi kuitenkin pikkuhiljaa Tropicsin hallintaan ja ajassa 40.09 Tropics oli karannut jo ratkeisevan tuntuiseen 6-2 johtoon. Erän lopussa Juuso Haapamäki kaunisteli numeroita, mutta pisteet jäivät tropiikkiin maalein 6-3.

Tehot: Toivio, Eero ja Juuso 1+0, ja Janne ja Heikki 0+1.

#11

TOISESTA PELISTÄ VOITTO

Päivän toisessa ottelussa ISB:tä vastaan asettui nousijajoukkue SC Kokkola. Alusta alkean ISB otti ohjat ja ilmeisesti kapteeniston järjestämän erityislämmittelyn ansiosta peli myös pysyi ISB:n hallinnassa. Ottelun ensimmäisen osuman iski Juuso Haapamäki ja syötön tarjoili Tommi Lähdesmäki. Seuraavaksi verkkoja heilutti Arttu Rahko Eero Santaharjun syötöstä. Näissä lukemissa mentiin erätauolle ja Latvalan nollapeli alkoi jo näyttää sinetöidyltä.

Toisessa erässä kasvatettiin lukemia 4-0, maalintekijöinä Jarno Mäki-Jussila (Timo Fält) ja Petri Kivimäki. Erä oli jälleen ISB:n dominointia ja Latvalan nollapeli oli jo lähes tilastoitu.

Kolmannessa erässä nolla sitten särkyi, mutta ote säilyi. Loppulukemiksi 5-2 iski jälleen Kivimäki Lehtisen syötöstä. Parannus päivän ensimmäiseen peliin oli huomattava ja tästä on ISB:n hyvä jatkaa. Kuntohuippua tähdätään kohti kevättä, jolloin päävalmentaja Ruohoniemen mukaan joukkue on huippuunsa viritetty.

Tehot Pete 2+0, Rahko, Jarno ja Juuso 1+0 sekä Eero, Fälä, Tero ja Tommi 0+1.

# 44

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus