KAKKOSDIVARI KÄYNTIIN KOTIOTTELULLA

Kyrönjoki on virrannut noin puolen vuoden vesimäärän sen jälkeen, kun Kajaanin Papas tiputti ISB:n 1.divarin karsinnoissa viime keväänä. Nyt on aika aloittaa uusi taistelu, uusi mahdollisuus. Lauantaina 5.10. klo 15.00 Ilmajoki-halli täyttyy salibandyväestä, kun vastaan sarja-avauksessa asettuu Toholammin Urheilijat.

TU:n tulevasta kaudesta kertoo parhaiten varmaan heidän oma näkemyksensä: http://tusalibandy.nettisivu.org/

ISB:ssä ovet kävivät viime kauden jälkeen niin 1.divariin (Sami Hillu SB Vaasa, Tuomas Haapalainen PSS) kuin paikalliskilpailijoidenkin suuntaan (Tomi Rinta-Jaskari Jymy, Jani Syysmäki Mailattomat). Lisäksi viime kauden rosterista puuttuvat kohta vuosi sitten Jymy-pelissä polvivamman saanut Teemu Turunen, valitettavasti polvivammansa uusinut maalivahti Timo Paakkinen, Jarkko Ojala (Jymy II) sekä ainakin alkukauden armeijan vuoksi sivussa oleva Jere Kiviluoma.

Mukaan ovat tulleet ryminällä omasta kakkosjoukkueesta Mikko Ala-Huikku, Jukka Mäenpää, Joonas Haapamäki sekä myös SPV:n A-pojissa pelaava Jouni Lampinen. Nuorisokentällinen olikin Suomen cup-turnauksen positiivisin poppoo. Kaikkien aikojen Sisun paras pistemies Veli-Matti Vasanko tuo puolestaan nopeutta ja ratkaisuvoimaa hyökkäyspeliin.

Nyt nähdään kuvioiden toimivuus tositilanteessa. Tule paikalle!

ISB – TU
La 5.10 klo 15.00