KAKKOSJOUKKUE PORHALTAA SARJAKOLMOSENA

ISB II matkasi Pietarsaareen 3.divarin turnaukseen. Alla reportterien tulkinnat otteluista.

SPV II – ISB II 8-6

Tasaisesti tehtiin maalia vuoronperään,mut kaveri teki pari enemmän! Speve rankaasi meidän keskialueen törttöilyistä erittäin ankarasti ja kovalla prosentilla,joten ansaittu voitto kaverille. Virheet pois ja olisi voinut olla jonku muun sormi pystys pelin jälkeen.

Tehot jalautuivat suht tasaisesti: M.Neva-Keturi 1+1, Juuso Haapamäki 1+0, J.Toivio 1+0, M.Haapaniemi 1+0, A.Ålander 1+0, T.Lehtinen 1+0, T.Fält 0+1, J.Olkkonen 0+1, J.Mattila 0+1, J.Lampinen 0+1.

#9

Tasonnosto

Se oli lauantain jälkimmäisen pelin teema ISB:n osalta. Joukkue nosti hienosti tekemisen tasoa ensimmäisestä pelistä ja tulos oli sen mukainen. Peli sai epätyypillisen alun, kun avausmaalista vastasi yllättäen ISB ajassa 1.17, tekijänä Juuso Haapamäki ja syöttäjänä Petri Kivimäki. Kummallisuudet saivat jatkoa, kun ISB siirtyi 2-0 johtoon Miika Haapaniemen maalilla vain 27 sekuntia edellisestä. Maalissa ei sinänsä ollut mitään kummallista, mutta yleensähän me ollaan se, joka antaa alussa ”vähän siimaa”. Noh, vastustaja eli PT-94 teki seuraavat kolme maalia, tuli tasoihin ja ohi ja peli alkoi ikään kuin alusta. Petri kuitenkin tälläsi suoraan Tero Lehtisen syötöstä tilanteeksi 3-3 ajassa 12.40 ja tauolle lähdettiin tasatilanteesta.

Toinen erä oli ISB:ltä hieno esitys. Vastustaja pidettiin pois maalipaikoilta ja syntyneet alivoimat ja painostukset hoidettiin; eikä vähiten sillä, että vastustaja makoili milloin kulmassa ja milloin pallon kanssa maalin takana. Maaleja ISB teki tasaisesti pitkin erää, joista vastasivat Juuso Teron tarjoilusta sekä Markku Neva-Keturi Timo Fältin esityöstä. Ajassa 29.32 nähtiin ottelun käännekohta, kun Juha Toivio riisti pallon alivoimalla ja näytti mitä tarkoittaa määrätietoisuus maalinteossa; suunta maalille ja pallo pommin varmasti takakulmaan. Hieno suoritus Kettingiltä!

Kolmannen erän alussa PT teki lohtumaalin ja tilanne 6-4, mutta momentum oli jo ISB:llä ja homma hoidettiinkin loppuun tyylillä; Jouni Lampinen maalasi ylivoimalla hienosta Pookun passista ja juniorit paketoivat pelin ajassa 44.15, kun Miika teki ja Joonas Olkkonen tarjoili. Pelin hahmoja olivat kaksi maalia tehnyt ja muutenkin varmasti pelannut Juuso Haapamäki sekä taistelu maalillaan pelin kääntänyt Juha Toivio. Myös Ruoska ansaitsee kehut maalissa. Hieno peli kaiken kaikkiaan ja tärkeät pisteet. Lopputulos ISB:lle 8–4.

Tehoille PT-94 pelissä: Juuso Haapamäki ja Miika Haapaniemi 2+0, Markku Neva-Keturi ja Petri Kivimäki 1+1, Tero Lehtinen 0+2, Juha Toivio ja Jouni Lampinen 1+0 sekä Timo Fält ja Joonas Olkkonen 0+1

#2