NAISILLE 2 PISTETTÄ PIETARSAARESTA

Sunnuntai-illan Nibacos vs. ISB ottelussa nähtiin kovia kaksinkamppailuja ja paljon pomppivaa palloa. Kaksi ensimmäistä maalin arvoista onnistumista suoritti Nibacos. Ajassa 7:41 ISB iski takaisin Latva-Kokon toimesta, A. Aution toimiessa syöttäjänä. Erään mahtui vielä yksi maali ja 2 minuutin jäähy, joista molemmista vastasi Nibacos.

Toisen erän ylivoimaa oli kulunut 52 sekuntia, kun vanhempi Kosonen laukoi pallon maaliin Kääriäisen ovelasta syötöstä. Ajassa 25:55 ISB tasoitti tilanteeksi 3-3, tällä kertaa maalintekijänä Välimaa ja syöttäjänä nuorempi Kosonen. 8 sekunnin kuluttua Nibacos kuitenkin siirtyi jälleen johtoasemaan. 27:49 Mäki syötti ja Neva-Keturi rankaisi, kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteesta.
Viimeistä erää taisteltiin maaleitta aina viimeisille minuuteille asti, kunnes Nibacos onnistui kahdesti ja voitti ottelun lukemin 6-4.

ISB:n parhaana palkittiin ansaitusti Marika Kääriäinen.

Pistenaisina Outi Latva-Kokko 1+0, Veera Kosonen 1+0, Vilma Välimaa 1+0, Jenni Neva-Keturi 1+0, Armi Autio 0+1, Marika Kääriäinen 0+1, Vilma Kosonen 0+1, Johanna Mäki 0+1.

Tunnin keräilyjen jälkeen ISB-SB Vaasa II -ottelu vihellettiin alkaneeksi. Alusta alkaen Kääriäinen jatkoi tutuksi käyneellä linjalla ja ajassa 1:32 pallo oli maalissa Armi Aution syötöstä. Alle minuutin kuluttua Vaasa kuitenkin pääsi tasoihin ja ennen erän loppua siirtyi vielä ohi.

Toista erää ehti kulua 54 sekuntia, kun ISB tasoitti tilanteen pakkiparin voimin. Hirvelän syötöstä H. Autio kuljetti pallon kentän poikki sektorille ja laukoi pallon itsevarmasti maaliin. Vaasalaiset eivät kauaa ehtineet juhlia ylivoimalla tehtyä maalia, kun ISB jo Kääriäisen ansiosta juhli omaansa. Erän lopulla Vaasan ylivoima puri jälleen ja tauolle siirryttiin ISB:lle vaarallisin lukemin 3-4.

Ottelun viimeiset 15 minuuttia olivat kotijoukkueen maalijuhlaa. Ensimmäisenä onnistui Armi Autio Neva-Keturin syötöstä. Vaasalaisten rikottua kahden minuutin jäähyn arvoisesti ISB:n ylivoima toimi ja Neva-Keturi iski tällä kertaa maalintekijän roolissa, Kääriäisen napsiessa syöttöpisteet. Ajassa 43:21 tuttu kuvio toistui, kun Neva-Keturi syötti ja Armi Autio pisti pallon maaliin. Ottelun viimeisellä minuutilla vaasalaiset taistelivat kuudella kenttäpelaajalla, ja Neva-Keturi sai laukoa tyhjiin Kääriäisen syötöstä. 13 sekuntia ennen summerin soimista vanhempi Kosonen toimitti pallon Vaasan maalivahdin taakse Latva-Kokon syötöstä. Lopputulos 8-4 ISB:lle.

ISB:n parhaana palkittiin Veera Kosonen.

Pistenaisina Marika Kääriäinen 2+2, Jenni Neva-Keturi 2+2, Armi Autio 2+1, Heidi Autio 1+0, Veera Kosonen 1+0, Sanni Hirvelä 0+1, Outi Latva-Kokko 0+1.