KAKKOSJOUKKUEELLA VIIMEINEN TURNAUS

ISB:n miesten II-joukkue matkaa tulevana lauantaina kauden viimeiseen turnaukseen Kristiinankaupunkiin. Sarjataulukossa sijalla 3 majaileva Kakkonen tulee saamaan vastaansa SC Rebelsin Kuortaneelta sekä Nurmon Jymyn II-joukkueen. Toiseen sijaan on neljän pisteen matka, eikä kakkossijaa hallussaan pitävä Jalas tule siitä paikastaan enää luopumaan. Karsinnat kolmoseen voidaan siis unohtaa tältä kaudelta, mutta Valkun tavoite sijasta kolme on nyt otettavissa. Kolmen pisteen päiväpuhteella kolmas sija olisi varma, joten se voidaan varmasti asettaa turnauksen tavoitteeksi. Toiseksi tavoitteeksi voi asettaa pelin kulkemisen samaan tahtiin ja samanlaisen taisteluilmeen löytymisen kuin viime turnauksessa Nurmossa.

Ensimmäinen vastustaja SC Rebels kohdataan jo klo 11.00. Rebels majailee sijalla 7. neljällätoista pisteellään. Alkukaudesta roimasti peliään parantaneet kuurtanelaaset ovat haastaneet viime aikoina joukkueen kuin joukkueen vakavasti otettavaan taistoon, ja ovatkin nousseet sarjataulukossa pohjilta hieman ylöspäin. Joukkueiden aiempi kohtaaminen tapahtui tällä kaudella niin ikään Kristiinassa kauden ensimmäisessä turnauksessa. Tämän kohtaamisen loppulukema oli 6-11 ISB:lle. Siinä ottelussa tehomiehenä hääri Juha Puhtimäki (5+1), joka ei ole mukana tulevassa turnauksessa. Kuuluisat Vainio-Hynnilän veljekset keräsivät samaisessa ottelussa yhteistehot 4+4, ja Pösöhän osoitti tiistaisissa treeneissä olevansa edelleen todella vaarallisessa kunnossa.

Ennen joulua Kaskisten turnauksessa kohtasivat ISB:n ja Jymyn kakkosjoukkueet. Kyseisessä koitoksessa ISB oli parempi lukemin 7-2. Tulevan kamppailun yksi ratkaiseva tekijä on varmasti se, miten paljon Jymy saa miehiä jalkeille. Jymyn ongelmana tämän vuoden sarjassa ovat olleet vähäiset pelaajamäärät ja se näkyy myös sarjasijoituksessa, sillä Jymy on tippumassa suoraan V-divariin.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus