KAKKOSJOUKKUEELLE QMAXILTA TUOMISINA 2 PISTETTÄ

ISB II NIUKKAAN VOITTOON ENSIMMÄISESTÄ PELISTÄ

9 urheaa kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia saapuivat kello 15.00 Nurmon Qmax-areenalle. Edustuksen Suomen cup -ottelu Rovaniemellä hieman verotti miehiä kokoonpanosta, mutta sitäkin enemmän taistelumieltä oli tällä osastolla, kun vastaan asettui bussilastillinen Blue Foxin junioreita.

Ottelu oli alusta alkaen erittäin tasaväkinen molempien päästessä yrittämään maalintekoa hyviltä sektoreilta ainoastaan sillä erotuksella, että ISB:n miehistö pelasi erittäin uhrautuvasti allekirjoittaneen edessä, kun taas vastustajalta nähtiin ajoittain junnumaisia höntyilyjä ja näistä tutkapari Toivio – Neva-Keturi koulutti Blue Foxia ekan kerran ajassa 5.04. Pari minuuttia myöhemmin Blue Fox tasoitti ja nähtiin ensimmäinen kolmesta oikein säkätuurimunkkivoisilmäpulla-maaleista. Tutkapari iskee kuitenkin uudelleen ajassa 13.20 tällä kertaa muodossa Neva-Keturi – Toivio. Erätauolle mennään kuitenkin tasatilanteessa 2-2, kun jälleen tuurimunkkivadelmahillolla pallo pomppii maaliin.

Toisen erä oli alkuun ISB:n lievää hallintaa. Ensin Pooku kouluttaa hirveällä lämärillä vaparista, kun vastustaja lähtee typerästi vaihtoon ja 3 minuuttia tästä ajassa 19.39 Janne Haapamäki tarjoilee ja Jussi Mattilalla on helppo työ siirtää ISB kahden maalin karkumatkalle. Erän jälkimmäinen 10 on Blue foxin lievää hallintaa heidän kaventaessa ensin 4-3 oikeasti tehdyllä maalilla ja vielä 7 sekuntia ennen loppua tasoittaen 4-4 ottelun viimeisellä tuurisäkäonnitarjoushaukkajorma-maalilla.

Viimeiseen erään lähdettiin voitto mielessä ja molemmilla oli omat paikkansa ratkaista. Voittomaali nähtiin ajassa 40.58, kun elämänsä syksyä pelaava Petri Kivimäki rankaisi vastustajaa Lehtisen Teron hienosta esityöstä. Isb otti pakolliset jäähyt näin ratkaisu hetkillä, mutta erittäin tunnollisesti puolustanut ISB-lauma ei päästänyt Blue Foxia parhaimmille maalintekosektoreille ja Köydellä oli helppo työ hoitaa loput. Summerin soidessa vielä jostain pallo pomppi kohti ISB:n maalia, mutta onneksi oma maski oli oikeassa paikassa maaliviivan paremmalla puolella ja näin ISB juhli ansaittua 5-4 (2-2, 2-2, 1-0) -voittoa.

Tehoille sekä jäähyt:

Markku Neva-Keturi 2+1 2 min.

Juha Toivio 1+1 2 min.

Jussi Mattila 1+0

Petri Kivimäki 1+0 2+10 min.

Janne Haapamäki 0+1

Tero Lehtinen 0+1

#40

 

ISB – KannUra 2-10 (2-2, 0-3, 0-5)

ISB:n toiseen peliin vastaan asettui Kannura Kannuksesta. Kannus tiedettiin kovaksi vastustajaksi ja sitä se myös oli. Alkuverryttelyssä etsittiin jalkoihin terävyyttä Tanelinlammen metsiköstä, mut ei löytynyt eväät kuin ensimmäiseen erään.

Ensimmäinen erä kulki kapealla rosterilla ihan hyvin. ISB:n tehoista vastasivat Fält ja syöttäjänä Neva-Keturi. Toisen maalin iski Kivimäki hienon nousun päätteeksi Haapamäen Jannen toimiessa syöttäjänä.

Toisessa erässä KannUra iski kolmesti, kun taas ISB ei onnistunut maalinteossa paikoista huolimatta. Kolmanteen erään lähdettiin vielä taistelemaan, mutta jalat olivat betonia ja KannUra otti pisteet kotiin.

Seuraaksi kotiturnaus lauantaina 7.11, jonne lähdetään voitto mielessä.

#64