KÄRKIKAMPPAILUSTA PISTEET ILMAJOELLE

Lauantaiksi ISB-lauman tie vei SB Vaasan vieraaksi Botniahallille. Odotettavissa oli kova taistelu sarjapisteistä, missä ISB oli tänään parempi luvuin 4-8 (2-2, 0-2, 2-4).

Ottelu ehti vanhentua vain 13 sekuntia ja pallo ensimmäistä kertaa vieraiden maalissa J.Kantoniemen toimesta. Reilu vitonen mentiin tasaisissa merkeissä, kunnes Vainio-Hynnilä haistaa keskialueella Vaasan avauksen, tyhjät pois ja pallo vastustamattomasti pussiin. Reilu 13min ja Lehtolainen löytää Rahnaston poikkarilla, tilanne 1-2. Ennen erätaukoa Joensuu painaa kulmasta pallon yläseen ja tilanteen tasoihin.

Toisen erän alkuun ISB pääsee kokeilemaan kadoksissa ollutta ylivoimaansa. Tällä kertaa palloa liikutellaan rauhassa, pallo loistavan ottelun pelanneelle Vainio-Hynnilälle joka ampuu tarkasti tilanteeksi 2-3. Reilu kymppi eteenpäin ja Loukasmäki tällää päivän ensimmäisen.

Kolmannen erän alkuun Kantoniemi kaventaa tarkalla kudilla tilanteeksi 3-4. Puoli minuuttia tästä tuomitaan Vaasalle rankkari, minkä yksi ottelun hahmoista Rahko selvittää. Pelimiesten kympin alkuun Ala-Huikku siirtää vieraat kahden maalin johtoon ja seuraavassa vaihdossa tilanne muuttuu jo 3-6:een Loukasmäen toimittaessa valkosta verkkoon. Ajassa 55.40 Vaasa
kaventaa, mutta seuraavassa vaihdossa Toivio karkaa laidasta ja pallo hallitusti yläpeltiin. Loppulukemiksi 4-8 sutii hatun saalistanut Loukasmäki Vasangon syötöstä ja pisteet matkaavat ansaitusti Ilmajoelle.

Alivoima oli tänään loistava!! Kaikki kestettiin, mistä yksi oli vielä 5-3:sta 2min ajan. Hieno esitys joka jätkältä ja loistava muutos viime pelien hieman heikompiin esityksiin. Jos nyt joku on nostettava esille, niin Vainio-Hynnilä sekä maalivahti Rahko olivat nämä tyypit. Liekö Akin uusi
puhelin ollut syynä miehen käytökseen? Huomenna kohdataan kotona klo.15.00 MLT Seinäjoelta, joten kauan ei näistä pisteistä ehditä nauttimaan.TERVETULOA!!

#24

Pöytäkirja: http://www.tilastopalvelu.fi/fb/index.php?option=com_content&view=article&id=6&gameid=2738