LAUANTAINA VAASAAN, SUNNUNTAINA KOTONA

ISB:n edustus pääsee viikonloppuna molempina päivinä askin puolelle. Lauantaina suunta on jälleen kohti Vaasaa, jossa vastaan asettuu sarjajohtaja SB Vaasa II. Vaasalaisten viime peleissä vire on ollut hieman mollivoittoinen. Ensin paikallistaistossa PT-94 tarjoili shokkihoitoa oransseille ja viime kierroksella Mailattomia vastaan voittajaa ei löydetty, vaan pisteet tasattiin 4-4 lukemin. Sinänsä tuloksia ei ehkä kuitenkaan voida pitää yllätyksenä, että yleisen tiedon mukaanhan vaasalaisethan eivät tunnetusti harjoittele, vaan reilusti ikämies-osastoon kuuluva joukkue pelaa ainoastaan vanhasta muistista pelit pois alta ilman suurempia voitonhaluja. Muutoin kohtuullisen harmaan ja kädettömän joukkueen valopilkku on ISB:n paidassakin vastustajissa pelkoa kylvänyt mailavirtuoosi Jukka Kantoniemi.

Sunnuntaina vuorossa on kauden toinen paikallistaistelu, kun sarjanousija Mailattomat saapuu Seinäjoelta vierailulle. Alkukauden joukkue vielä haki peliään, mutta kahden edellisen kierroksen aikana valmentaja Miika Ulvilan kuviot ovat alkaneet tuottaa tulosta. Ennen vaasalaisia vastaan pelattua tasuria joukkue kävi hakemassa täyden pistepotin Nibacoksen vieraana. Erityisesti nuori Martti Lamminmäki kannattaa kotiyleisön huomioida. SPV:n junioreista siirtynyt pelimies jäi punaisissa vähälle vastuulle ja pöytäkirjamerkintöjä ei muutaman kauden aikana juurikaan tullut. Nyt tahti on ollut toinen ja neljässä viime pelissä pistekoppaan on kertynyt lukemat 9+3.

”Kahdessa viime pelissä omiin on mennyt 21 maalia ja sillä määrällä on irronnut vielä kaksi sarjapistettäkin. Tämä toki kertoo siitä hyökkäysvoimasta mikä joukkueessa on, mutta kovin on yksinäisen oloisia nuo meidän veskarit. Tällä viikolla onkin treeneissä laitettu seuranhaku käyntiin ja harjoiteltu pääosin mailapeittoja. Noin kolme kertaa muistan kuulleeni kolahduksenkin osuman merkiksi, joten olo on luottavainen ennen vuoden viimeisiä pelejä” kommentoi ISB:n valmentaja Mikko Vasanko.

Sunnuntain kotiottelu on siis ISB:n viimeinen peli tälle vuodelle, joten paikalle kannattaa tulla!

SB Vaasa II – ISB lauantaina klo 12.45 Botniahalli
ISB – MLT klo sunnuntaina klo 15.00 Ilmajoki-halli

MYÖS NAISET TULESSA

ISB:n naisten edustusjoukkue lähtee lauantaina myös pistejahtiin, kun Alavuden Kunto-Lutra tarjoaa puitteet 2.divarin turnaukselle. Vastus on kovimmasta päästä, sillä viime kaudella Divaria pelannut Blue Fox testaa ISB:n kunnon klo 12. PSB Lapua on vastassa puolestaan klo 15.00.