KARVAAT TAPPIOT ISB II:LLE KOKKOLASSA

Lauantaiaamuna startattiin Kokkolan Hollihakaan kauden kolmanteen turnaukseen. Rosteriin saatiin mukaan 12 kivenkovaa kenttäpelaaja ja 2 vieläkin kovempaa goalkeeperiä. Härmässä pysähdyttiin ja ajatuksena oli, että vedetään hyvin hiilaria, että jaksetaan vajaamiehityksellä pitkä päivä. Härmän pysähdys osui nappiin ja valmistautuminen oli täysin aikataulussa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FBC Remix Isostakyröstä. Ensimmäinen erä alkoi aikaisemmista peleistä tutulla kaavalla ja pallo löytyikin ISB:n maalista jo toisella minuutilla. Ajassa 7.22 Juha Toivio nosti hienosti jalalla hyökkäystä ja Remix joutui rikkomaan. Ylivoimaa pelattiin 15 sekuntia, kunnes Petri Kivimäki iski pelin tasoihin Jere Kiviluoman esityöstä. Remix teki erässä vielä yhden maalin ja tauolle siirryttiin tilanteessa 2-1.

Toisessa erässä Remix meni jo 4-1 johtoon. Samalla ISB:n peli tuntui vähän nihkeältä, eikä palloa saatu reppuun tekopaikoista. Markku Neva-Keturi iski kavennuksen 4-2 ja jälleen oltiin iskuasemissa. Toisella erätauolla oli vielä hyvä luottamus, että tämä peli käännetään voitoksi.
Kolmannessa erässä Neva-Keturi toi ISB:n maalin päähän Arttu Rahkon toimiessa syöttäjänä. Remix meni kuitenkin parin minuutin päästä jälleen kahden maalin karkumatkalle. Kaksi minuuttia ennen pelin loppua Kivimäelle tuomittiin viiden minuutin rangaistus vaarallisesta pelistä ja ISB:n kunnon loppukiri jäi näkemättä. Remix kaunisteli kahdella YV -maalilla loppulukemiksi 7-3.

FBC Remix – ISB II 7-3 (2-1, 2-1, 3-1)
Tehot: Neva-Keturi 2+0, Kivimäki 1+0, Rahko ja Kiviluoma 0+1

#64

JEPPIS OTTI OMANSA, MAALINTEKO TÖKKII

Parin tunnin tauon jälkeen ISB II kohtasi Jeppis FBC:n Pietarsaaresta. Lähtökohtaisesti otteluun kaivattiin asennetta ja yritystä jokaiselta pelurilta ensimmäisen pelin kyykkäyksen jälkeen. Sitä saatiin ja peli eteni tasaisena, vaikkakin Jeppis pääsi myllyttämään muutamia pitkiä hyökkäyksiä ilmajokelaisten päädyssä. Maalintekopelistä kun on kyse, ISB:n akilleen kantapääksi on muodostunut maalinteko ja maalipaikkojen saaminen muutamassa viime ottelussa.

Niin tässäkin pelissä ja tasaisuudesta huolimatta ajassa 16.00 Jeppis siirtyy jo 0-3 johtoon. Valoa tunnelin päähän tuo kapteeni Heikki Nikkola iskemällä pallon etukulmalta sisään, Markku Neva-Keturin passista maalin takaa. Muutama minuutti tästä, Tommi Lähdesmäki on työpaikallaan maalin edustalla ja luutii pallon sisään Jere Kiviluoman tarjoilusta. Pelikellossa on kavennusmaalin kohdalla 26.30 ja uskoa oman joukkueen voittoon Karimin sanoin ”ullin kullin”.

Jeppis tarjoilee kuitenkin kylmää vettä niskaan vielä toisen erän loppuun ja heti kolmannen erän alkuun kahdesti, tilanne 2-6. Heti seuraavassa vaihdossa Eero Santaharju iskee pallon laadukkaalla laukauksella alakulmaan, Nikkolan syötöstä. Pari minuuttia edellisestä ja Timo Fält antaa aihetta riemuun, Neva-Keturin syötöstä ajassa 38.45. Viimeinen kutonen mennään maalittomana ja ottelu päättyy Jeppiksen ansaittuun 4-6 voittoon.

Kokkolan reissu oli sarjapisteiden osalta joukkueelle murheellinen ja parasta antia olikin Amarillon hampurilaisateria sekä tarjoilijan suorasukaiset ehdotukset joukkueemme jäsenelle.

Tehoille Jeppis-pelissä Nikkola 1+1, Neva-Keturi 0+2, Fält, Lähdesmäki ja Santaharju 1+0, Kiviluoma 0+1

#26