LAMMASLAUMA VS. SUSIJENGI

Lauantaina 9.11. pelattava paikalliskamppailu keräsi Ilmajoki-Hallin istuimille 153 katsojaa. Odotettavissa oli molemmilta joukkueilta fyysinen, nopea ja maalirikas peli. Nurmo piti odotukset kohdillaan ISB:n yrittäessä pysyä perässä.

Ensimmäistä erää ehdittiin pelaamaan vajaat kaksi minuuttia, kun reikäpallo oli löytänyt kaksi kertaa tiensä kotijoukkueen pussiin. Vasanko-Lehtolainen –akselin kavennusmaali 1-2:een oli laiha lohtu, Nurmon porskuttaen täydellä vaihteella eteenpäin. Kolme minuuttia kavennusmaalista ja valkoiset olivat takoneet taululle kaksi maalia. Loppu 10 minuuttia ISB alkoi hieman löytämään rytmiä, Nurmon tehdessä yhä vaarallisia maalipaikkoja. Propsit luukulla luutineelle Rahkolle, joka piti sinisiä vielä siedettävässä takaa-ajoasemassa. Erätauolle siis 1-4 tilanteessa.

Toinen erä alkoi jäähyilyllä, molemmin puolin: NJ otti maasta pelaamisjäähyn, jota ISB ei hyödyntänyt. ISB otti jäähyt vaaralisesta pelistä ja joukkuepelistä, jotka molemmat Nurmo käytti jäätävän tehokkaasti hyödyksi. Allekirjoittaneen kavennusmaali ajassa 30:44 oli viimeinen nousuhetki, mutta Nurmo katkaisi viimeisenkin selkärangan nikaman lyömällä erän loppuun vielä kaksi maalia (yhden ylivoimalla) ja vielä kun

kolmannen erän alussa Nurmo jatkoi karkumatkaan, pussittamalla ajassa 46:02 tilanteeksi jo 2-9, oli ISB:n kiri tehty miltei mahdottomaksi. Viimeisellä minuutilla molemmissa päissä vielä ehti soida. ISB:n maalista vastasi Toivio, sangen voimakkaalla ja räjähtävällä maalineduspelaamisella.

Seuraavaksi keskitytään sitten vuoden viimeisten otteluiden voittamiseen. Niitä löytyy kolme kappaletta ja ensimmäinen ajoittuu 17.11. Vaasassa pelattavaan otteluun PT-94 vastaan. Paljon pitää lauman muuttua tästä pelistä, koska Vaasa reissut eivät ole olleet ikinä helppoja. Erikoispelaamiseen on tultava myös muutos: tänään 10 minuuttia ylivoimaa ja 0 maalia. Mutta tämä lienee ISB:n herätysottelu, jonka jälkeen jokainen voi keksittyä peilin kautta tulevaan ryöstöretkeen!

ISB-legenda Sami Kosken sanoin: ”Menestystä mittaa se, kuinka korkealle kimpoat, kun putoat pohjaan.”

#14

Aistimo Designin maalikooste: http://www.youtube.com/watch?v=FfuW_IDS3lE&feature=c4-overview&list=UUzJFFObdJcjN5pzrTkVbSjQ

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus