VUOROSSA ODOTETTU PAIKALLISTAISTELU

Lauantai, kello kolme, vastakkain ISB Ilmajoki ja Nurmon Jymy. Asetelma, joka jo itsessään vaatii paikallaoloa. Varmaa on, että käsiä nousee hallin kattoa kohden, aiempien kausien perusteella sekä tuomareiden, että pelaajien toimesta.

Toimitus ei turhaan lähde lätisemään, vaan annetaan hetkeksi suunvuoroa yhdelle sarjan juonikkaimmista pelureista.

Jaakko Lehtolainen, lauantaina vastassa Nurmon Jymy. Millä fiiliksillä?
Odottavalla fiiliksellä, viime pelin tappio Nibbareiden hurmosteltassa korpeaa mieltä ja sielua siinä määrin, että Jymyn poijista täytynee tehdä sijaiskärsijöitä. Muutenkin Jymyä vastaan on mukava vääntää, ovat takuulla sarjan taitavin joukkue, tiukkaa taistoa ounastelen!

Vastustajan riveissä on useampia tuttuja pelaajia, mutta erityisesti tietysti monivuotinen ketjukaverisi Tomi Rinta-Jaskari löytyy nykyisin Nurmon pelaajaluettelosta. Minkälaisia odotuksia/terveisiä löytyy Tompalle?
Tomppa pääsee taas rakastamalleen parketille veivaamaan, eiköhän se oo alati vaarallinen, mutta josko sitä sais jonkun konnankoukun väännettyä niin, että miehen pistepussi jäis tyhjäksi. Tomppa voi sit mennä Arttiin nuolemaan haavoja tupladipin ja koksun avulla.

Aiemmat vastanneet ovat saaneet kentän osumaan oikein, mutta edelleen täysosuma odotuttaa itseään. Miten käy nyt, eli kuka tallettaa lauantaina kotijoukkueen ensimmäisen maalin?
Mä oon koko kauden rummuttanut Haapamäen Japille, että tänään sä teet kaks maalia, vielä ei ole tullut, joten josko se majoneesipurkinkansi nyt aukeaa. Jarno sen tekee, hallittu coast-to-coast ja putkista sisään. Näin se menee.

Pientä fiilistelyä Niukkalan Jussin viime kauden kotiottelun kuvien pohjalta:

Seinäjoen Sanomat kirjaili myös tulevasta ottelusta juttua Nurmon valmentajan Teemu Kokon hyvien kommenttien pohjalta. Löytyy tästä linkistä:
http://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/263919-paikallispelit-ovat-elaimellisten-tunteiden-hyvahenkinen-nayttamo#.UnvoomcUhK8.twitter