NAISET PORSKUTTAVAT SARJAKÄRJESSÄ

Lohtaja la 26.10.

Ensimmäisestä turnauksesta oli kulunut jo lähes kuukausi, kun ISB:n miehistö suuntasi kauden toiseen turnaukseen Lohtajalle. Suut messingillä edellisen turnauksen voitoista oli hyvä lähteä katsomaan, josko “arkkivihollisemme” Alavus olisi kaadettavissa. Ensin kuitenkin vastaan asettui NJ eli Nurmo Jymy.

Ensimmäinen erä oli maaliton. Tasaisesti tilanteita riitti molemmissa päissä.
Toisessa erässä Nurmo onnistuu ensimmäisenä maalinteossa ajassa 21.42, mutta jo ajassa 23.22 ISB tasoittaa ylivoimalla. Kososen Veera jakelee palloa maalin takana ja saa syötettyä Perkiön Leenalle ja pallo sukkana sisään. Toinenkin erä on suht tasaista vääntöä. Välillä tosin ISB:n naiset tuntuvat olevan hieman hädässä ja maalin edustalla on säpinää. Toinen erä päättyy kuitenkin tilanteeseen 1-1.

Kolmannessa erässä ajassa 33.25 Marika Kääriäinen onnistuu tuttuun tapaansa Aution Heidin syötöstä ja lukemat ISB:lle 2-1. Koko peli on mennyt samalla kaavalla eli puolin jos toisin on ollut maalitilanteita. Peli näyttääkin kääntyneen jo ISB: n hyväksi kun Latva-Kokon Outi tarjoilee pallon Aution Heidille, ja Heidi pääseekin suht vapaasti maalille asti, vetää ja siellä se lepää. Tilanne 3-1 ISB: lle. Tässä vaiheessa peliaikaa on jäljellä vajaa 5 minuuttia. Liekö iskenyt liika hyvä olo vai Nurmolaisten sisuuntuminen, mutta he onnistuvat tasoittamaan pelin 3-3. Ensimmäinen maaleista tulee ylivoimalla ja siitä puolen minuutin päästä taas omissa soi. Peli päättyy siis harmittavasti tasapeliin 3-3 sekavien hetkien jälkeen. Ehkä/ toivottavasti opimme tästä jotain. Mutta joka tapauksessa yksi piste tienattu eikä sitä sovi jäädä surkuttelemaan, koska parin tunnin tauon jälkeen vastassa olisi Alavus.

Alavudella näytti olevan hieman suppeampi joukkue, kuin aiemmissa kohtaamisissa. Se ehkä hieman näkyi myös kentällä. Peli oli hyvin saman tyylinen kuin ensimmäinenkin peli. Tasaista vääntöä molemmissa päissä, ISB:n kuitenkin ollessa niskan päällä. Kyllä Alavudeltakin taitavia pelaajia löytyi pari, tosin se ei riitä tällä tasolla, jos joukkueen menestys roikkuu muutaman pelaajan harteilla.

Ajassa 8.03 ISB onnistuu maalinteossa. Välimaan Vilman syötöstä Kososen Vilma saa luvan viimeistellä ensimmäisen maalin. Ensimmäinen erä kaunistellaan vielä 2-0, kun Kososen Veera syöttää Välimaalle maalin kulmalle ja pallo helposti sisään. Toisessa erässä Kallionpään Hanna saa syöttönsä kulkemaan maalilla kytänneelle Hellstenin Emilialle. Pallo pyörii maaliviivalla ja Emppu saa vain laittaa pallon maaliin. Kolmanteen erään lähdetään tilanteesta 3-0. Ero tuntuu hyvältä, mutta edellisen pelin jälkeen ei sovi tuudittautua voiton fiiliksiin, ennen kuin pilliin on puhallettu. Ajassa 36. 33 Vaihdon ollessa kesken molemmilla joukkueilla ja ISB:n saadessa vapaalyönnin, Perkiön Leena antaa nopean avauksen Kääriäiselle ja pallo löytää tiensä varmasti sisään. Enempää maaleja ei nähdä ja näin ISB:n naiset pelaavat loistavan pelin. Maalivahti Maria Siltalalle myös mahtava nollapeli.

ISB:n naisilla on kyllä tasaiset kolme kenttää, mutta eritoten “juniorikenttä” oli tänään rautaa!

Pistenaisina tällä kertaa:
Marika Kääriäinen 2+0
Autio Heidi 1+1
Leena Perkiö 1+1
Välimaa Vilma 1+1
Veera Kosonen 0+2
Parhaina pelaajina palkittiin ensimmäisessä pelissä Aution Heidi, ja toisessa Välimaan Vilma.

Tervetuloa katsomaan seuraavaa turnausta Kunto-Lutraan Alavudelle lauantaina 23.11, jossa vastassa on Blue Fox Uudestakaarlepyystä, sekä PSB Lapua.

#9#

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus