KAUSI ALKAA SUNNUNTAINA

Edustusjoukkueen sisällä odotetaan sunnuntaista kauden avausottelua jo suurella palolla, onhan edellisestä tosikoitoksesta tuona päivänä jo aikaa päivää vaille seitsemän kuukautta. Ykkösdivari on ainakin toistaiseksi taakse jäänyttä elämää ja nyt lähdetään kohti kenties kaikkien aikojen tasaisinta 2.divarilohkoa Pohjanmaan lohkon historiassa. Seitsemän joukkueen kolminkertainen sarja ei toki ole paras mahdollinen vaihtoehto, mutta toisaalta tänä vuonna joka ainoa peli tulee olemaan todellinen taistelu.

Sunnuntaina vastustajaksi saapuva White Fox Kauhavalta on ISB:lle uusi tuttavuus, sillä keskinäisiä pelejä ei virallisella tasolla ole pelattu. Yksi harjoitusottelu viime syksynä päättyi ISB:n maalin voittoon Seinäjoella pelatussa harjoitusturnauksessa. Foxit aloittavat toisen kautensa 2.divarissa, viime kaudella nousijajoukkue kolkutteli suoraan 1.divarin portteja pääsemällä lohkokakkosena karsintoihin asti. Joukkueen 1.ketju Palomäki-Roumio-Kalliokoski on ollut murhaavan tehokas jo aladivareista saakka ja asia tuskin tulee muuttumaan tälläkään kaudella. Lisäksi joukkue on saanut vahvistuksia mm. sarjapaikan luovuttaneista SBS Lapuasta ja PeTosta ja myös Ähtärin ihmeveljekset, Hankkiot pelaavat kolmen miehen leveydellä joukkueessa.

Kotijoukkue ei ole päässyt treenaamaan haluamallaan materiaalileveydellä ja viisikkopeli on jäänyt turhan vähälle. Ketjut muotoutuvat varmasti kauden edetessä uomiinsa, mutta jokunen peli siihen varmasti menee. Uusia tuulia joukkueeseen tuovat PeTosta kaapattu Janne Ojala, omista junioreista nostettu Tommi Lähdesmäki sekä penkin päässä kesästä asti nähty Manne Niemelä, jolla puuhaa salibandyn parissa riittää tulevana talvena naisten valmennuskuvioiden sekä omien 4.divaripelien ollessa mukana edelleen. Maalivahdeista Jani Syysmäki on hakenut kesän ajan treenituntumaa SPV:n edustusjoukkueen mukana.

Nyt kannattaa löytää itsensä Ilmajoki-hallilta sunnuntaina, sillä luvassa on varmasti tasokas, ja melkein uskaltaa sanoa, että maalirikaskin ottelu heti kauden avauksena. Lisäksi ISB:n riveissä nähdään kentällä myös yksi yllätyskortti…

ISB – White Fox
Sunnuntaina 26.9. klo 15.00
Ilmajoki-halli
Liput 5e / 7-15-vuotiaat sekä ISB:n lisenssipelaajat 2e
Kausikortit saatavilla lipunmyynnistä hintaan 35e