KAUSI KÄYNTIIN KAHDELLA TASURILLA

4.divari uudessa lohkossa oli ISB II:lla edessä tänä syksynä, ja ensimmäinen turnaus pelattiin Vimpelissä lauantaina. Valkku ei ollut matkassa, mutta kuulopuheiden ja pöytäkirjojen mukaan mennään.

Avausottelussa FBC Remix lähti haastamaan ISB:n 11 kenttäpelaajan rosteria ja tasapäin mentiin. Avausmaalin täräytti heti avauserään ensimmäistä virallista salibandyotteluaan pelannut Juha Toivio. Luunkovan puolustajan maalin syöttöpiste Janne Haapamäelle. Erätauolle lompsittiin tilanteessa 1-1. Toisen erän alkuun vauhtiin päässyt Toivio pamautti Arttu Rahkon syötöstä pallon ylähyllylle ja pelin 1-2:een. Erän puolivälissä tulleen tasoituksen jälkeen Antti Alander nasautti ISB:n jälleen johtoon, mutta vielä erän viimeisellä minuutilla Remix tuli tasoihin. Kolmas erä oli maaliton, joten pisteet tasattiin lukemin 3-3 (1-1, 2-2, 0-0).

Toisessa pelissä viime vuonna vielä 2.divarissa pelannut SBS Lapua hallitsi peliä, mutta ISB:n puolustustasitelu toi lopulta pisteen lukemin 6-6 (0-1, 1-1, 5-4). Ensimmäisen erän ainokaisen teki jälleen hurjassa vireessä ollut Toivio. Toisessa erässä molemmat onnistuivat kertaalleen maalinteossa, ISB:n onnistujana Kivimäki sr. eli Mikko. Kolmannessa erässä ISB johti jo 3-6, mutta niin vain tuli Lapua tasoihin, ja tästäkin ottelusta saldona oli 1 piste.

Kohtuullisen vajaalla miehityksellä matkassa ollut Kakkonen saa olla tyytyväinen kahteen pisteeseen, sillä monesti juuri kauden avausturnaus on ollut hankala. Seuraava turnaus on Ylistarossa 23.10.

Pisteille Vimpelissä:
Toivio 4+0, Rahko 1+2, M.Kivimäki 2+0, Joonas Haapamäki sekä Niemelä 0+2, Heikonen ja Ålander 1+0 ja Lehtinen sekä Janne Haapamäki 0+1.