KAUSI KÄYNTIIN KAUHAJOELTA

4.divisioonan lohko 21 alkaa kauden 2008-2009 osalta lauantaina 11.10. Kauhajoella. ISB II lähtee matkaan vanhalla rungolla, mutta jonkinsortin uusiutumista on kyllä tapahtunut. Aki Vainio-Hynnilä on nostettu edustusjoukkueeseen ja isoveli Petri torjuu palloja niin ikään edustuksen maalin suulla. Monitoimimiehenä Pösö iski viime kaudella 4.divarissa kenttäpelaajana 14 ottelussa tehto 10+7=17 ja nyt aika kuluu siis taas maalivahdin hommissa vastustajia pilkaten.

Hyvän kauden 4.divarissa pelannut Jukka Mäenpää (10+3) on puolestaan SM-sarjan porteilla kolkuttelevissa B-junnuissa täyttämässä yli-ikäisten kiintiötä, eikä saa täten (liiton melko turhan säännön vuoksi) pelata missään muussa joukkueessa. Puolustuspäässä koettiin kaksi kovan luokan menetystä, kun Ville Metsä-Ketelä ja Miika Latvasalo suuntasivat opintoretkelle Kajaaniin. Puhelin on kuulemma Papaksen suunnasta soinut tiheään, mutta sopimuspykälissä on ilmeisesti ollut toivomisen varaa. Parempaan on nähtävästi totuttu ISB II:ssa. Myös jaostomme arvoisa puheenjohtaja Timo Jouppila sekä Turo Oja-Lipasti ovat poissa joukkueesta. Timo Ala-Lipastin pelaaminen on vielä epävarmaa.

Junioreista Arttu Rahko tulee saamaan parin pelin sijasta koko kauden ja runsaasti vastuuta takalinjoilla. Viime vuoden B-junioreista ainakin Jaakko Sihto ja Saku Salo-Tuisku ovat mukana ja armeijassa ryynäävä Sihdon tutkapari Mika Yrjänäinenkin mahdollisesti ainakin varusteiden palautuksen jälkeen tammikuussa. Mielenkiintoinen tuttavuus on vuosia 2.divarissa maalivahtina pelanneen Kalevi Kuikan siirtyminen kenttäpelaajaksi 4.divariin. Kalevilla saattaa olla pari kynää takataskussa sekä myös hivenen tuuria…

Maalivahtiosastolla jatkavat luotettavat Tomi Ruohoniemi ja Jani Latvala, sekä mahdollisesti myös B-junnujen lupaava Juho Rinta nähdään maalin suulla.

ISB II:n avausturnauksen vastustajista ensimmäisenä klo 13 kohdataan SC Rebels Kuortaneelta. Viime kaudella ottelut päättyivät ISB:n 11-6 ja 3-1 -voittoihin. Toisessa ottelussa klo 16 vastassa on Pallosuharit Töysästä. Viime kauden vielä TöVen nimellä pelannut joukkue majaili III-divarissa, joten tiukka koitos on varmasti tulossa.