Kirvelevä tappio kotona

Lähtökohta otteluun oli maukas, vastustajana huippukuntoinen Nibacos, jonka kanssa perinteisesti on taisteltu tiukkoja kamppailuja. Niin oli myös tällä kertaa.

1.ERÄ

Ottelu oli alusta asti vauhdikasta, koust-to-koust-salibandya. ISB pääsi iskemään avausmaalin ylivoimalla, Ville Loukasmäen oivallinen liike boksin keskelle ja totutun varmasti Loukkoo pamautti pallon verkkoon.

Tämän jälkeen Nibacos vastasi kolmesta seuraavasta osumasta. Ennen 1-2 johtomaalia nähtiin kotijoukkuetta kuumentanut tilanne, jossa Nibacokselle tuomittiin R.L., tuomari hätääntyi, kun vastustajajoukkue huusi kovaa. Rankkarin Paakkinen pystyi torjumaan, mutta yyvellä heilahti.

Erän viimeisellä sekunnilla nähtiin ottelun komein osuma, kun Aki Vainio-Hynnillä pamautti rystyllä single-tason golfswingillä pallon verkkoon. Upea osuma, kerta kaikkiaan. Erätauolle mentiin siis lukemissa 2-3.

2.ERÄ

Toisen erän alkuun kotijoukkue lähti hyvällä draivilla. Muutaman minuutin pelin jälkeen kuskinpaikka oli vaihtunut. Ensin Eero Rahnasto talletti hyvän karvauksen tuloksena pallon maalin. Saman ketjun seuraava vaihto tuotti taas tulosta, movemberpannunsa pois leikannut taikuri #97 Miika Toivio pääsi kuin varkain iskemään hämmentävien pomppujen jälkeen pallon tyhjään nuottaan. Perään nähtiin lähes Eero Rahnastomainen lentokonetuuletus, kotijoukkue oli hurmoksessa.

Kotijoukkue vyörytti vaarallisesti läpi erän alkupuoliskon, Nibacos vastasi kuitenkin seuraavasta maalista. Tilanne taas tasan 4-4.

ISB vastasi puolestaan seuraavasta Toivion loistosyöttö tavoitti Rahnaston ja peli oli 5-4. Heti perään Nibacos tasoitti.

Tämän jälkeen kotijoukkue sai 5 minuutin ylivoiman, paikkoja luotiin kohtuullisesti, mutta palloa ei saatu maalin. Katastrofaalista.

3.ERÄ

Heti erän alkuun Loukasmäki napautti Arttu Rahkon syötöstä kotijoukkueen johtoon. Vain reipas minuutti tästä ja Nibacos tasoitti. Tämän jälkeen mentiin 10 minuuttia ilman maaleja, kunnes Nibacos otti kuskin paikan. Eikä aikaan, kun Olli Yli-Karjanmaa syyllistyi kohtuuttoman kovaan pelaamiseen ja tästä seurauksena Nibacos 5 minuutin ylivoimalle. Kyseinen ylivoima koitui kotijoukkueen kohtaloksi. Nibacos naputti kaksi maalia ja aika loppui kesken. Tomi Ania pääsi vielä kaventamaan, mutta kahden maalin johto oli liikaa. Nibacos kaunisteli voittolukemat 7-10 tyhjään maaliin.

 

Summa summarum. Erikoistilanteet olivat vieraiden ase. ISB ei kyennyt hyvään viimeistelyyn, laukaukset menivät 40-27, riittävä määrä laatupaikkoja luotiin, mutta tehottomuus oli silmiinpistävää.

 

#28

 

Pöytäkirja: http://www.tilastopalvelu.fi/fb/index.php?option=com_content&view=article&id=4&gameid=14842