SUNNUNTAINA PAIKALLISKAMPPAILU

Sunnuntaina ISB matkaa paikallisotteluun Seinäjoelle. Vastaan asettuu kaksi pistettä ilmajokisten takana oleva Mailattomat. Toimitus kävi kyselemässä ennakkotunnelmia joukkueen harjoituksissa ja löysi kolme Haapamäkeä vastailemaan muutamiin pikaisiin kysymyksiin.

Sunnuntaina aina helppo Seinäjoen urheilutalo ja vastassa MLT. Millä mielin peliin?

Jarno – No helppoa ei ainakaan tule olemaan. Tiukka ja hyvä matsi varmasti tulee, syksyllä kenraali tais päättyä tasan 3-3. Mukava päästä vääntämään, kun vastapuolella on muutama entinen isb:n mies.

Joonas – Parin viime viikon jäljiltä aika nöyränä lähdetään kurssia kääntämään.

Juuso – Hyvillä mielin lähdetään taistelemaan voitto kotiin.

Kahdessa edellisessä pelissä on tullut tiskiin. Miten tämä vältetään sunnuntaina?

Jarno – Pelataan paremmin 😉

Joonas – Ollaan röyhkeitä ja tehdään paikoista.

Juuso – Viime viikkoisella asenteella treeneissä ja pelissä!

Mikä on ollut alkukauden osalta joukkueen parasta antia ja missä riittää eniten parannettavaa?

Jarno – Parasta on ollu meidän pelin kehittyiminen peli peliltä vaikka kahdes edellises tiskiin on tullukki, on niissäkin paljon hyvää ollu. Jos osoitetaan joitain oikein sormella niin V-M Vasanko ja Ala-Huikun Mikko on ollu alkukauden aika kovas kunnos. Parannettavaa löytyy varmasti joka osa-alueella, ehkä alivoimapelissä olis eniten petrattavaa, kun aika paljon ollaan istuttu boksis ja maaleja siinä päästetty tai sitte ei vaan oteta jäähyjä.

Joonas – Parasta antia on ollut se, että ollaan pidetty kentällä hauskaa ja se on näkynytkin hyvinä tuloksina. Parannettavaa löytyy joukkueen omassa asenteessa ja pääkopassa, etenkin kärkipeleissä keskittyminen on vähän karkaillut vääriin asioihin jolloin peli kärsii.

Juuso –  Parasta on ollut uusittu ylivoima. Parantamista on eniten alivoimassa ja hyökkäyksien päätöksissä.

Lopputulosveikkaus sunnuntaille?

Jarno – Haetaan pinnat 4-8 lukemin

Joonas – Tilkitään oma pää ja haetaan 3-6 voitto.

Juuso – Voitto 5-8.

Alkukauden osalta Joonas on sekä tehojen, että plussien valossa dominoinut veljesten välistä tilastoa. Jäähyissä kärkeen ei ole ollut asiaa. Kuka veljeksistä hallitsee mitäkin tilastoa kauden päätyttyä?

Jarno – Kyllä Joonas varmaan eniten pinnoja tekee ja Juuso voi siinä nousta vielä toiseksi. Jäähytilastossa molemmat jää kauaksi, jos ei nyt veljet ota mitään protestointijäähyjä. Plussatilastossa otan myös komennon ennemmin tai myöhemmin 😉

Joonas – Kyllä mä pistepörssin vien. Suotavaa olis että kaikki taistelis tasaisesti plussalla. Japi vie jäähytilaston todennäköisesti vakuuttavalla erolla seuraavaan.

Juuso – Jäähyjä Japi, Joonas luultavasti pisteitä sekä plussia.

Veljekset Haapamäki ja muu ISB Seinäjoen urheilutalolla sunnuntaina klo 13.00

Veljekset Haapamäki ja muu ISB Seinäjoen urheilutalolla sunnuntaina klo 13.00