KOKKOLA CALLS

Nibacoksen perjantaiottelut Hollihaassa saavat jatkoa perjantaina 2.11. kun vierailijoiksi saapuu sekalainen ryhmittymä ilmajokisia painijapoikia kireissä trikoissaan. Kauden ensimmäisestä kohtaamisesta joukkueiden kesken voidaan odottaa jälleen kerran perusteellista välienselvittelyä, josta tunnetta tuskin tulee puuttumaan. Viime kaudella joukkueet kohtasivat 3 kertaa, ja voittajaksi selviytyi aina kotijoukkueena pelannut osapuoli. ISB voitti kotonaan 12-7, kun taas Kokkolan kohtaamiset päättyivät 10-6 ja hieman harvinaisemmin salibandylukemin 2-1. Viimeisin tiukka koitos Kokkolassa ratkaisi oikeastaan sen, että Nibacos eteni divarikarsintoihin kakkossijallaan, kun taas ISB jätettiin tylysti kolmanneksi.

Tämä kausi on kotijoukkueen osalta nousujohteisesti, kun Vaasassa koetun yllätystappion (PT-94) jälkeen on tullut voitot Jymystä jatkoajan jälkeen ja PB Teamista selvemmin 2-7. Nibacoksen valtti on aina ollut erityisesti viisikkopuolustus, eikä varsinaisia tähtiä ehkä tulevaisuuden veivejä esittävää Hannu Hirveä lukuunottamatta ole. Reportteri pitää joukkueen tärkeimpänä pelaajana monipuolista Pauli Peltoniemeä, joka ei petä koskaan, vaan pelaa korkealla tasolla illasta toiseen.

Vierailijat lähtevät peliin ainoastaan parin poissaolon rasittamana ja heistäkin toinen on maalivahtiosastolta. PT-voitto kotona lukemin 14-6 antaa uskoa tekemiseen, saas nähdä ammutaanko yhtä monta laukausta kuin sunnuntaina kotona…

Nibacos – ISB
Pe 2.11. klo 19.00
Hollihaka, Kokkola