KOTIAVAUS TUPLANA!

ISB:n miehet korkkaavat Ilmajoki-hallin parketin pelin merkeissä tällä kaudella tulevana viikonloppuna, vieläpä molempina päivinä. Lauantaina vastaan asettuu Redy Kokkolasta, joka on aloittanut sarjan hieman kangerrellen. Aikaisemmista vuosista toki tiedetään sen verran, että Redyn kanssa saadaan aikaan todella tiukkoja pelejä mikäli ei olla hereillä heti alusta. Viime vuonna molemmat taistot päättyivät ISB:n maalin voittoon jatkoajan jälkeen.

Sunnuntaina Ilmajoelle saapuu Jeppis FBC Pietarsaaresta, joka niin ikään on aloittanut sarjan kahdella tappiolla. Tulisia taisteluja pietarsaarelaisia vastaan on vuosien saatossa käyty useita, eikä verenvuodatukseltakaan ole vältytty. Viime vuoden koitokset päättyivät ISB:n 9-7 ja 14-7 -voittoihin.

ISB:n ennätyslaaja pelaajarinki on koetuksella viikonloppuna, kun 6 erää pitäisi pelata laatusalibandya pisteiden eteen. Usko on kuitenkin kova ja laajalle ringille on varmasti käyttöä juuri tällaisina viikonloppuina. Kentällä saatetaan nähdä jopa joku yllätysnimi…?

Viikonloppuna siis nokka kohti Ilmajoki-hallia, kun ISB pelaa sarjapisteistä ensimmäistä kertaa kaudella 2008-2009. Ottelut alkavat sekä lauantaina että sunnuntaina klo 15.00. Olethan ajoissa paikalla, sillä parhaat paikat viedään varhain.

Liput 3 euroa
Alle 15v. ilmaiseksi

LIPUNMYYNNISSÄ SAATAVANA KAUSIKORTTEJA 15 euroa/kpl

Otteluisäntänä toimii koko viikonlopun ajan NORDEA ILMAJOKI