LAUANTAINA KAUDEN ENSIMMÄINEN PAIKALLISTAISTELU!

Miesten edustusjoukkue jatkaa kotiotteluiden linjalla myös tänä viikonloppuna. Vastustajaa ei kaukaa tarvitse hakea, vaan paikallisvastustaja Mailattomat Seinäjoelta saapuu Ilmajoki-hallille lauantaina. Peli alkaa tuttuun tapaan klo 15:00.

Seinäjokiset ovat kahden kierroksen jälkeen sarjan piikkipaikalla. Ensimmäisessä ottelussa kaatui sarjanousija FBC Remix selkein 12-5 numeroin. Myös toisessa ottelussa MLT tarjosi kotiyleisölleen maalijuhlia, kun SC Alajärvi koki 11-4 tappion.  Näiden pohjalta ei olekaan yllätys, että myös sarjan pistepörssissä on vahva edustus joukkueesta. Piikkipaikkaa pitää hallussaan Jussi Lähteenmäki (2+7), perässään Miko Mettälä (4+2). Lisäksi kymmenen joukosta löytyy vielä Joona Hautala (3+1), sekä Ilmajoki-hallin yleisölle erittäin tuttu Tomi Ania (3+1). ”Stouni” ei suinkaan ole ainoa ilmajokisille tuttu pelaaja MLT:n riveistä. Vaikka Teemu Turusen nimeä ei löydy enää joukkueen luettelosta, ISB:tä ovat aiemmin edustaneet Pekka Laitila, maalivahti Jani Syysmäki, sekä kauden verran myös Miika Ulvila. Tapahtumia siis varmasti riittää myös asiantuntijakatsomolle, kun tutut naamat palaavat Ilmajoki-hallille.

Kotijoukkue ISB on kauden avaustappion jälkeen esittänyt varsin kypsää ja uhrautuvaa puolustuspeliä. Itseä on laitettu likoon ja ilmaisia maaleja ei vastustajille ole juurikaan annettu. Tuota teemaa jatketaan myös lauantaina. Poikkeuksellisesti pistepörssissä ei ilmajokista edustusta löydy kymmenen joukosta, vaan tehot ovat jakautuneet koko joukkueen kesken tasaisesti. Kahdessa viime ottelussa maaliverkko on kuitenkin Ville Loukasmäen toimesta heilunut siihen tahtiin, että tämä mahdollisuus lienee olemassa myös lauantaina. Erikoisena knoppina kerrottakoon, että kotijoukkue on tällä kaudella varsin onnistuneesti vältellyt sarjapeleissä jäähypenkkiä. Kahteen peliin joukkue on kerännyt molempiin yhden jäähyn. Molemmat päällä pelaamisesta. Saa nähdä tuleeko tuohon tilastoon vielä kolmas merkintä ja kuka sen saa nimiinsä. Se ja paljon muuta selviää lauantaina Ilmajoki-hallilla alkaen klo 15:00!

Nyt sankoin joukoin paikalle kannustamaan ISB voittoon!

ISB-maalilla on tila ollut tällä kaudella vastustajilla vähissä.

ISB-maalilla on tila ollut tällä kaudella vastustajilla vähissä.