LAUANTAINA KORKATAAN KAUHAJOEN UUSI SALI

Niinkin kauas kuin kaudelle 2003-2004 sijoittuvat SB Kauhajoen ja ISB:n edelliset kohtaamiset sarjassa. Silloin pelattiin 4.divaria ja nykyisistäkin kokoonpanoista löytyy muutama tuon ajan ritari. ISB:n puolelta jo tuolloin valkoista haarniskaa kantoivat Miika Toivio, Olli Yli-Karjanmaa, Jarno Haapamäki sekä Timo Paakkinen. Kausihan päättyi ISB:n piikkipaikkaan ja nousuun 3.divariin, Kauhajoki miehitti tuolloin sarjan kakkospaikan, mutta nousu taisi jäädä saavuttamatta vielä silloin. Miika hoiti luonnollisesti pistepörssin Ala-Nikkolan Jusun nenän edestä ja Ollikin latoi pakin tontilta lähes maali per peli -tahtia. Tarkempaa historiatietoa, mm. ISB – SBK kohtaamiset pöytäkirjoina tuolta: https://www.isb.fi//miehet-edustus/historia/2003

Ajat ovat muuttuneet ja niin on myös mm. Kauhajoen pelipaikka. Uusi liikuntahalli luo varmasti mukavat puitteet ja parkettikaan tuskin tuottaa niin paljoa ongelmia ISB:lle kuin monille muille joukkueille tässä sarjassa. SBK on napannut kuudesta ottelusta yhden voiton, mutta toimituksen sivistynyt arvio on, etteivät siinä ole vielä joukkueen kaikki kauden pisteet kasassa. Joukkueen parhaina pisteseppoina ovat loistaneet Miko Mettälä ja Teuvan hurja Juha-Matti Kiviluoma. Molemmilla kasassa tehot 4+3=7.

Vierailijat lähtevät uusimaan ennen kauden alla saavutettua voittoa harjoituspelissä. Nyt on kuitenkin sarjapisteitä jaossa ja kenttä vieraissa. Lisäksi SBK:n peli tuskin on niin sekaisin, mitä oli ennen kauden alkua. Kokemusta 2.divarista on kuitenkin 6 peliä enemmän kuin silloin.

SBK – ISB
Lauantaina 8.12. klo 17.00
Koulukeskus, Kauhajoki