NURMOSTA VOITTO PLAKKARIIN

Nurmon liikuntahalli loi puitteet kauden ensimmäiselle paikalliskamppailulle lauantaina, jossa vastakkain luonnollisesti mittelivät Jymy ja ISB.

Otteluun lähdettiin hieman erilaisista asetelmista tilastollisesti, mutta kun katsoi tilastojen taakse, oli luvassa kovaa vääntöä ja vauhdikasta salibandya. Harjoitusottelu ennen kauden alkua, oli ollut tasainen ja kuumaverinen vääntö, joka tuolloin päättyi ISB:n kotivoittoon 8-5.

1. erä alkoi vauhdikkaasti, kuten oli uumoiltua. Molemmissa päissä oli saumoja rikkoa kuparinen, mutta erä eteni nollassanollassa, kuin kiskoilla. Sekä ISB:n Rahko, että Jymyn Laitala olivat todella oivalla pelipäällä maaleillaan. ISB:llä oli ehkä hieman paremmat paikat, mutta laukausten laatu oli heikohkoa, vieras alusta saattoi vaikuttaa asiaan. Jymyn laukaukset puolestaan kilpistyivät usein Rahkon rintapanssariin tai uhrautuvasti pelanneeseen ISB-puolustukseen, joka napsi ison määrän peittoja ottelussa! Erän viimeinen hyökkäys kuitenkin rikkoi kaavan, ISB:n Erik Karlsson, Timo Ala-Lipasti lähti rohkeaan nousuun, koko vaihtopenkin karjuessa: ”EI VIELÄ”!!, hallittu poikittaissyöttö Kippari-Rahnastolle, pallo vuorenvarmasti ylätuhmaan, digitaalit pysähtyivät aikaan 19.54.

2. erän alku oli hieman hermostunutta, ISB sai yhden ylivoiman, jonka aikana muutamasta paikasta huolimatta ei saatu toista maalia taululle. Tämän jälkeen ottelussa nähtiin todella ikävä loukkaantuminen, ISB:n Teemu Turunen kaatui pahannäköisesti, vääntäen polvensa todella ilkeästi. Mies lanssilla lisätutkimuksiin, diagnoosista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta toivottavasti Teemu on mahdollisimman pian mukana pelillä. Erässä nähtiin vielä kuitenkin kolme maalia. Ensimmäisen linttasi Marko Viinikainen tulisella rannelaukauksella, noin puolesta kentästä. Tämän jälkeen Arttu Hautabacka kavensi 2-1 vastaan hyökkäyksestä. 1-3 lukemat kanttasi jälleen Kippari-Rahnasto, tällä kertaa alapesäkkeeseen.

3. erässä ISB karkasi 5-1 johtoon, molemmista vastasi hurjaan päiväpuhteeseen itsensä yllyttänyt Rahnasto, jonka titani oli todella kuumaa tavaraa, 5-1 osuma syntyi vastustajan takamuksen kautta, tietenkin tarkoituksella, sillä maalivahti oli hyvin vastassa. Jymy sai vielä ottelun lopussa kirinpoikasta aikaiseksi Kärkkäisen kahden osuman muodossa, mutta se ei riittänyt, pisteet tarttuivat Ilmajoelle.

Yhteenveto: Kun 20 multitalenttia fokusoi kollektiivisen opportuunin ja kapitalisoi hegemonian individuaalista sosiaaliselle tasolle, ei kontrafaktuaaliselle argumentoinnille jää sijaa. Long story short – Joukkuepeli on voiton avain.
T: #8

Pöytäkirja: http://sbl02.lahtis-enterprises.com/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=14434&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2013