LAUANTAINA LUVASSA PAIKALLISKAMPPAILU

Nurmon Jymy isännöi II-divarin matsissa lauantaina ISB:tä. Viime kauden lohkoykkönen Jymy on muuttunut jonkin verran, erityisesti kokeneempaa syömähammas-osastoa siirtyi vilttiketjuun sekä oransseille ja sinisille laitumille. Pisteitä on nuorentuneella rungolla ehditty kerätä 3, voitto Kauhajoesta kirjattiin lukemin 7-4, kun taas ainoa vieraspiste on kertynyt PB Teamin vieraana tasapelistä. Parhaina pistemiehinä ovat kunnostautuneet Juho Kivipelto (6+5=11), Arttu Hautabacka (1+7=8) sekä viime kaudella ISB-paidassa viilettänyt Tero Koskilammi (6+1=7).

ISB lähtee lauantaiseen koitokseen terävöittämään otettaan edellisistä peleistä, joissa on ollut jokseenkin pelailun makua. Myös ketjukoostumuksia haetaan edelleen, mutta se tuskin on vaarallista tässä vaiheessa kautta. Toki tätä peliä ajatellen on mukava nähdä, loksahteleeko palapelissä uusia paloja oikeille paikoille. Pelaajistosta on poissa varmuudella ainoastaan Pekka Laitila, jonka mystiset jalkavammat ovat jälleen nostaneet koipeaan.

Ennen kauden alkua käyty joukkueiden harjoitusottelu Ilmajoella oli varsin vauhdikas ja tasainen, joka ratkesi vasta viimeisellä kympillä ISB:n eduksi 8-5. Tällä kertaa pelataan kuitenkin Ilmajoen sijaan Nurmossa ja parketin sijaan matolla, joka on ainakin ISB-leirissä mielipiteitä hyvinkin kahteen suuntaan jakava seikka..

NJ – ISB
La 24.11.2012 klo 13.00
Nurmohalli