LAUANTAINA KOTIOTTELU

Tulevana lauantaina 15.11., tuttuun aikaan klo 15.00, kohtaavat Ilmajoki-hallilla ISB ja PeTo. Naapurukset ovat pelanneet aina viihdyttäviä ja tiukkoja otteluita ja sellainen on varmasti luvassa myös tällä kertaa. PeTo on pelannut sarjassa 7 ottelua voittaen niistä 3, tappiosarakkeen lukema on 4. Maalisuhde on plussan puolella lukemin 62-59. Alkukauden pienen yskähtelyn jälkeen PeTo otti kaksi tärkeää voittoa, ensin kotona Nibacoksesta ja sitten vieraissa Kotkista. edellisessä ottelussa SBS Lapua oli parempi lukemin 4-13.

PeTon fyysinen pelityyli sytyttää varmasti kotijoukkueen lisäksi myös katsojat. Joukkueen tehomiehinä ovat tällä kaudella häärineet Nurmosta täksi kaudeksi PeTo-paitaan siirtyneet Tero Koskilammi (12+10=22) ja Andonis Mavromihalis (8+12). Puolustuksessa luutii mm. aina varmaotteinen, liigakokemustakin SPV:stä omaava Tuomas Kujala.

Kotijoukkueen edellinen ottelu Vaasassa päättyi tasapeliin, ja ottelusta jäikin parannettavaa. Joukkue lähtee eritoten parantamaan peliään ja jatkamaan tietysti myös puhdasta kotisaldoa. PeTon fyysisyyteen täytyy kyetä vastaamaan ja puolustupelin täytyy olla tiivistä, mikäli pisteet halutaan ottaa. Tule seuraamaan viihdyttävää salibandya Ilmajoki-hallille. Parhaat paikat viedään ajoissa!