LAUANTAINA SEINÄJOEN URHEILUTALOLLE

Miesten edustusjoukkue jatkaa pelejään lauantaina Seinäjoen Urheilutalolla. Vastakkaiseen päätyyn asettuu sarjakakkonen Mailattomat. Syksyllä vastaava ottelu päättyi Ilmajoki-hallilla ISB:n 7-4 voittoon.

Kotijoukkue Mailattomat on esiintynyt koko kauden ajan erittäin pirteästi. Joukkue on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota. Ilmajokisille kärsityn tappion lisäksi Nurmon Jymy haki varsin dramaattisen lopun avustamana pisteet Mailattomien vieraana. Muutoin valmentajavelho Janne Ojalan pelikirja on tuottanut pelkkiä voittoja. Tuttua naamaa on myös pelaajistossa tarjolla jälleen tavallista enemmän. Erityisesti täksi kaudeksi Ilmajoelta Mailattomiin siirtynyt Tomi Ania on esiintynyt edukseen. Ison kaupungin kirkkaat valot ovat sopineet ”Stounille” ja maali on löytynyt aiempaa useammin. Lukemin 14+5 mies löytyy erittäin niukasti kympin sakin ulkopuolelta (13.) sarjan pistepörssissä. Samassa pistemäärässä (8+11) on kiinni myös Pekka Laitila.

ISB kävi viime viikonloppuna katkaisemassa kolmen ottelun tappioputkensa. Varsin hyvin näpeissä olleessa pelissä oli muutamia synkempiä hetkiä, jotka kotijoukkue TU onnistui käyttämään hyväkseen. Sarjataulukon mukaan nyt vastus on pykälää kovempi, joten myös heikompien hetkien on aiheellista vähentyä.
Pelaajistossa ei suurempaa muutosta edellisen viikonlopun otteluun ole tapahtunut. Osa joukkueen pallonkeräysikäisistä lähtee kakkosjoukkueen matkaan Pietarsaareen ja vastapainoksi edellisestä ottelusta puuttuneet Jukka Mäenpää ja Ville Loukasmäki ovat jälleen joukkueen mukana.

MLT – ISB lauantaina klo 17.00 Seinäjoen Urheilutalolla

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus