ISB TAKAISIN VOITTOJEN TIELLE

ISB matkasi hieman uudistuneella kokoonpanolla Toholammille uutta pelihallia katsastamaan. Loppulukemat vauhdikkaan ja mielenkiintoisen ottelun päätteeksi 6-9 (3-2, 2-2, 1-5).

1 erä.

Ottelu ei kauaa ehdi vanheta kun vastustaja siirtyy 1-0 johtoon Tuomas Määttälän maalatessa ajassa 00:34. Kauaa ei kuitenkaan ISB:n tasoitusta tarvitse odottaa kun ajassa 02:06 Aki Vainio-Hynnilä puttaa takatolpilta tyhjiin Kiviluoman antaman namun. Tasoituksen myötä ISB ottaakin pienoisen hallinnan pelistä ja jokainen ketju luo vaarallisia hyökkäyksiä. Ajassa 07:46 Toivio siirtääkin ISB:n johtoon Lampisen syötöstä. ISB:n hallinnasta huolimatta myös vastustaja loi vastahyökkäyksistä vaarallisia tilanteita ISB:n päähän ja erän lopussa ne palkitaankin kun ensin ajassa 17:38 Jukka Keski-Sipilä tasoittaa pelin ja vielä aivan erän lopussa Niko Jämsä siirtää kotijoukkueen 3-2 johtoon. Pallo kävi 5 kertaa ISB:n maalissa mutta meidän onneksi 2 niistä tehtiin korkealla mailalla joten erätauolle 3-2 tappio tilanteessa.

2 erä.
Toinen erä saa samanlaisen alun kuin ensimmäinenkin, Tuomas Määttälän veto yllättää Rahkon ensin ajassa 21:09 ja hattu täyteen ajassa 22:14. Tämä riittää Rahkolle ja maalin suulle vaihdetaan Paakkinen. Maalivahdin vaihdon jälkeen ISB saakin saman peli-ilmeen takaisin mikä ensimmäisessäkin erässä oli. ISB:n tuore vahvistus Niko Mäkelä lähettää vikkelän Sjöblomin läpiajoon mutta Sjöblomia rikotaan rankkarin arvoisesti. Rahnasto vetämään, no goal. Ylivoimakaan ei tuota tulosta mutta ajassa 34:52 Sjöblom kaventaa Haapamäen Juuson syötöstä. Hetkeä myöhemmin Haapamäen Joonas avaa kauden maali tilin Kiviluoman syötöstä ja kaventaa tilanteeksi 5-4.

3 erä.

Vipaan erään lähdetään pienillä ketju muutoksilla ja se tuo myös tulosta. Ajassa 49:56 Lampinen antaa pallon keskialueella Kiviluomalle joka liruttaa pallon rystyltä ohi maalivahdin. Hetkeä myöhemmin Sjöblom on unohdettu omalle toimistolleen (vastustajan maalin eteen) aivan yksin ja tämän huomaa myös Lehtolainen joka toimittaa pallon toimistoon ja Sjöblom ohjaa pallon maalin ja vie ISB:n jälleen johtoon. Johtoasemasta ei kuitenkaan kauaa nautita kun Määttälä tasoittaa pelin ylivoimalla ajassa 54:50 illan neljännellä maalillaan. Ajassa 58:07 kukapa muukaan kuin itse Miika Toivio tallettaa pallon ylälompuukiin ja vie ISB:n 6-7 johtoon. Toholampi hakee tasoitusta vielä ilman maalivahtia ja saakin hyvää painetta ISB:n päätyyn mutta Ala-Huikku käy rouhimassa pallon kulmasta ja Kiviluoma sinetöi voiton tyhjään maaliin. 4 sekunttia myöhemmin Rahnasto kanttaa vielä pallon alakulmaan Mäkelän syötöstä. Loppu lukemat 6-9 ja ISB hakee tärketä pisteet Toholammelta.
Tehot: Kiviluoma 2+2, Toivo ja Sjöblom 2+0, Lampinen 0+2, Rahnasto 1+1, Vainio-Hynnilä ja Haapamäki Joonas 1+0, Lehtolainen, Mäkelä, Haapamäki Juuso ja Ala-Huikku 0+1.