Naisten vuoden viimeinen turnaus pelattiin Vaasan Botnia-Hallissa

Vaasaan lähdettiin voittamaan molemmat pelit. Neljästä pisteestä naiset saivat kuitenkin kerättyä vain yhden, joka tuli tasurista Nurmoa vastaan. Vaasa ll ryösti pisteet ISB:ltä kovan väännön jälkeen.

 

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui NJ. Ensimmäinen maali tehtiin ISB:n toimesta, kun Marika syötti laidasta Armille, joka täräytti reikäpallon verkkoon ajassa 4:40. Nurmon tasoitus tuli ajassa 10:53, kun hienon poikkarin jälkeen pallo löytyi ISB:n maalista. Kaksi sekuntia ennen erätaukoa Kososten nuorempi sisko Vilma luki hyvin peliä ja katkaisi Nurmon pakin lavasta livenneen syöttöyrityksen. Muutaman juoksuaskeleen jälkeen veto kohti maalia, ja ISB lähti 2-1 johdossa toiseen erään.

Toisen erän alkupuolella Nurmon numero 90 yllätti ISB:n puolustuksen vanhanaikaisella, tasoittaen tilanteeksi 2-2. Vain pari minuuttia tästä ISB:n työmyyrä Ellen taisteli loistavasti hyökkäyspäässä pallon vastustajalta kulmaväännössä, ajoi maalille ja vei jälleen ISB:n johtoon. Pelikello näytti 22:04, kun Leena aiheutti Ilmajokisille sydämentykytyksiä kahden minuutin jäähyllään ajettuaan ronskisti vastustajan hyökkääjän laidan yli. Naiset kuitenkin hoitivat alivoiman mallikkaasti, totuttuun tyyliin ilman takaiskua.

Kolmatta erää oli pelattu vajaa minuutti, kun Armin syöttö löysi Jennin, joka napautti suoraa syötöstä tilanteeksi jo 4-2. Seuraavan maalin teki hieman onnekkaastikin Nurmo, ajassa 37:49. Nurmon palaaja numerolla 2 veti pallon maalin sivuverkkoon. Tilanne oli jo Ellan hallussa, kun pallo löytyikin yhtäkkiä maalista! Maaliverkon sivussa taisi olla reikä, tai siltä se pakkien näkökulmasta vaikutti… Vain 35 sekuntia tästä nähtiin ottelun toinen vanhanaikainen maali, kun Nurmon Leena Sippola kokeili jo toistamiseen takatolpan pitävyyttä. Marika sai vielä viimeisellä minuutilla tilaisuuden viedä ISB johtoon, mutta maali oli liian matala… 😉 Loppulukemat jäivät siis tasan 4-4.

 

Toiseen peliin lähdettiin maalinnälkäisenä, sillä niin paljon tekopaikkoja oli ensimmäisessä pelissä luotu. Nämä haaveet rapisivat hyvin nopeasti, sillä Vaasa teki ensimmäisen erän aikana kolme maalia, ISB:n ollessa nollilla. ISB:n sarakkeeseen ainut merkintä oli Johannan jäähy, joka tuli maasta pelaamisesta. Ei hätää, ISB:n naiset hoitaa AV:t. 🙂

Toista erää oli pelattu reilu pari minuuttia, kun Jenni laukoi kovaa kohti maalia ja Armi löi riparista pallon verkkoon. Toisessa erässä ei muita maaleja nähty, ja kolmanteen erään lähdettiin Vaasan johtaessa 3-1.

Viimeinen erä oli tasaista vääntöä. Erän puolen välin jälkeen nähtiin jälleen maali vaasalaisten toimesta, tilanteeksi 4-1. ISB:n kavennusmaali syntyi ajassa 41:33 Kososen Vilman syöttäessä siskonsa Veeran maalin. ISB:n kiri jäi lyhyeksi, sillä maaleja ei enempää nähty.

 

Molemmat pelit olivat tasaisia, mutta tällä kertaa ei 26-reikäinen pallo päätynyt vastustajan maaliin riittävän monta kertaa. Ilahduttavaa oli huomata, että ISB:n tyttöjen joukkueessa on tehty hyvää ”kasvatustyötä”. Saimme C-tytöistä pakkivahvistukseksi Sallan, joka lunasti aivan varmasti paikkansa seuraaviinkin naisten turnauksiin! 🙂

 

Vaasan turnauksen tehotyttöinä häärivät:

Armi 2+1

Vilma K. 1+1

Jenni 1+1

Ellen 1+0

Veera 1+0

Marika 0+1

 

Sunnuntaina 10.1. naisten linja-auton nokka suuntaa kohti Kokkolaa, jossa vastustajina ovat Siniset ketut sekä Kuntolutran toivot. Kysymys kuuluu, lähteekö ISB:n naiset tällä kertaa ”roikolla yöhön”? 😉

 

#1 #5