MIESTEN EDUSTUS LAUANTAINA TOHOLAMMILLE. MUKANA UUSI PELIMIES.

Miesten edustusjoukkue matkustaa lauantaina Toholammin uuteen halliin katkaisemaan pientä tappioputkeaan. Aikaisempien kohtaamisten perusteella luvassa on viihdettä koko rahan edestä.

Toholammin Urheilijat saivat vihdoin tälle kaudelle kauan kaivatun hallin kotikuntaansa. Edellisinä kausina joukkue pelasi kotiottelunsa Sievissä, joten jo aiemmin varsin mallikkaasti omiaan kannustavan kotiyleisön ei tarvitse enää matkustaa nähdäkseen oman kylän poikien otteita. Tämä onkin näkynyt yleisömäärissä positiivisesti, kun huonoimmillaan lehtereillä on ollut 200 henkeä ja parhaimmillaan 330.
Kotiyleisön tuki tuleekin tarpeeseen mikäli TU aikoo keväällä jatkaa pelejään neljän parhaan kesken pelattavissa pleijareissa. Toki joukkue on ainoastaan kaksi pistettä tuosta tavoitteesta, mutta ensimmäisen kierroksen keskinäiset pelit ovat menneet playoff-nelikkoa vastaan toistaiseksi tappiollisesti. Turha toive kevään pelien jatkuminen ei toki kuitenkaan ole. Siksi kovia vahvistuksia joukkue on täksi kaudeksi riveihiin haalinut. Kovimpana nimenä kaksi kertaa SPV:n riveissä mestaruutta juhlinut Jukka Keskisipilä. Yhtään heikommaksi vahvistukseksi ei jää velipoika Harri, joka toki syksyn viimeiset kierrokset kärsi loukkaantumisesta. Toivottavasti vanhempi veljeksistä nähdään jo lauantaina kaukalossa.

ISB on hyvän alkukauden jälkeen kolmen ottelun tappioputkessa. Nurmoa vastaan joukkue kaatui heikkoon viimeistelyyn, mutta kahdessa edellisessä pelissä (Nibacos ja SB Vaasa II) on tullut täysin ansaitusti nuhaan. Harjoituksissa meno on kuitenkin ollut hyvää, joten mitään suurta tuskaa joukkueessa ei ole. Lauantain osalta kokoonpanossa on ainoastaan positiivisia ongelmia, kun miehiä on käytettävissä enemmän kuin pöytäkirjaan mahtuu.
Ilmajokisten riveissä nähdään myös uusi mies, kun joulutauolla joukkueen vahvuuteen liittynyt hyökkääjä Niko Mäkelä on edustuskelpoinen lauantaina. Täysin uusi tuttavuus ”Mäksä” ei ISB:ssä ole, vaan otteluita löytyy joukkueen riveissä viiden kappaleen verran. Toki noiden pelien vuoksi täytyy ajastin siirtää kauteen 2008/2009, jolloin kohtuullisen nuori miehenalku keräsi muutaman syöttöpisteen alltime-tilastoon.

TU – ISB lauantaina klo 15.00 Toholammin Urheilutalolla

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus