Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
P15

Raportti

C2-poikien kauden avaus!

Kausi avattiin kotiturnauksella Ilmajoella. Ensimmäinen ottelu SB Kauhajokea vastaan, oli ennakkoon hyvin jännittynyt. Kauhajoki oli kokenut myös pelaajissa vaihtuvuutta ja huomattavaa pituus kasvua muutaman pelaajan kohdalla.

Ensimmäinen erä oli hyvin Ilmajokisten hallussa ja erätauolle lähdettiin 5-0 johdossa. Ottelun ensimmäinen maali syntyi ajassa 1.26, kun Jukka Haapala kiitti Antti Etelämäen tarjoilusta ja jatkoa saatiin 14 sekuntia myöhemmin Joona Lähdesmäen yksilösuorituksella.

Toisessa erässä jatkettiin siitä mihin ensimmäinen erä jäi. Kuitenkin erän puolessa välissä ISB lopetti pelaamisen ja päästi Kauhajokiset takaisin peliin mukaan. Maalipaikkoja oli molemmilla runsaasti, mutta Timo Rahkola ISB:n maalilla piti joukkuetta pystyssä.

Kolmas erä sai vaihdikkaan alun, kun Kauhajoki rankaisi Ilmajokisia nukahtelusta, vain 51 sekuntia erätauosta ja Rahkolan nollapeli oli viety. Tämä sai ISB:n pojat syttymään, viimeiset 14 minuuttia toivatkin 7 maalia kotijoukkueelle.

Kauden avaus oli hyvä, toista erää lukuunottamatta. Kukaan pelaajista ei noussut selvästi yli muiden ja maalit jakautuivat tasaisesti kenttien välillä.