Runkosarja
24.9.2016, 14:00
ISB
5 - 1
KauWi
Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

NAISILLE KOLME PISTETTÄ KAUDEN ENSIMMÄISESTÄ TURNAUKSESTA

Naisten salibandykausi avattiin Kokkolan Hollihaan liikuntakeskuksessa 24.9. Sieltä mukaan Ilmajoelle tuli kolme pistettä ja koko joukkueelle hyvä tunne tulevasta kaudesta. Yhdeksi prioriteetiksi alkavalle kaudelle laitettiinkin kovemman asenteen ja voitonhalun saanti. Heti ensimmäisen pelin alkuvihellyksestä viimeisen pelin loppuvihellykseen kentällä nähtiin väkevä ISB:n joukkue, jolla asenne ja voitonhalu ovat kohdallaan.

ISB-KauWi

Ensimmäinen peli pelattiin aivan uutta vastustajaa vastaan, 2. divisioonaan noussutta Kauhavaa vastaan. Heti pelin alussa saatiin huomata, että voitto ei tule helpolla, sillä vierasjoukkueen ensimmäinen maali tuli, kun peliä oli pelattu 4:21. Kauaa ei kuitenkaan Kauhava saanut hengähdellä johtoasemassa, kun Vilma Kosonen laittoi reikäpallon vastustajan maalivahdin selän taakse. ”Leena levitti mulle ja sielä hetken pyörin ja sit etukulma auki ja sinne veto”, kertoo ISB:n peliin mukaan tuonut Kosonen.

Toista maalia saatiinkin odotella hetken aikaa, kunnes päästiin taas tuulettamaan, tällä kertaa Leenan ansiosta, kun aikaa oli mennyt 25:40. Leena kommentoi maaliaan seuraavasti: ”maali tuli hienosta  Armin maskipelaamisesta, laitoin pullon korkuisen keskelle maalia”. ISB:n kolmannesta maalista vastasi kaksi uutta pelaajaamme, Oona Virtanen ja Henna Pakka, kun peli oli vanhentunut tasan 31 minuuttia. ”Ei se ollu ku semmonen löysä veto laidasta Hennan syötöstä joka sattu meneen maaliin” vähättelee Oona, mutta maalithan tässä pelissä ratkaisevat, joten tärkeä maali sekin. 31:31 saatiin taas tuulettaa, kun jo kerran aiemmin pelissä verkon mutkalle laittanut Vilma toimitti pallon tolpalta maaliin, Armin maalin takaa tulleesta syötöstä.

Ottelun viimeinen maali nähtiin se myös ISB:n toimesta, kun kapteenimme Jenni Neva-Keturi laittoi irtopallon maaliin. ”Lipui kohti, nappasin joukkoon ja kun kukaan ei ottanu mua niin sain rauhas ottaa muutaman askeleen kohti maalia ja vasemmalla yläkulmas oli tyhjä tila”, Jenni kertoo. Peli siis onnistuneesti meille 5-1. Mainitsemisen arvoista myös maalivahtimme Hannan työskentely maalissa ja B-tytöistä joukkoomme nostettu Alisa Hirvelä, mahtavaa peliä! Myös aiemmin mainuttu kaksikko, Oona ja Henna tarvitsevat kunnianosoitukset hienoista näytöistä kentällä.

#4

Kokoonpano

Nimi M S P J
0000
1120
0000
0000
0000
0220
1010
2130
1010
0000
0000
0110
0000
0000
0000
0000