Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

ISB – SC Saragoza

Kokkolassa 24.9. naisia vastaan asettui toisessa ottelussa vastaan Kristiinankaupunkilainen SC Saragoza, joka oli päässyt nousemaan 2. divariin kuluvalle kaudelle. Joukkue on viimeksi pelannut samassa sarjassa kaudella 2010-2011, joten joukkueen pelityyli oli vielä arvoitus. Pelin kuitenkin käynnistyessä huomattiin, että vaikka kuinka oli nousijasta kyse, ei ISBn naiset saisi alkaa löysäilemään, ajassa 04:45 SC Saragoza nimittäin avaa pelin maalilla, jonka tekijöiksi merkittiin Jessica Hietikko maalintekijänä ja syöttäjänä Satu Dahlgren.

Erä kului maalittomana loppuun, vaikka taistelu oli kovaa.

Toisessa erässä ajassa 10:33 SC Saragozalle tuomitaan 2 minuutin jäähy maasta pelaamisesta, ja ISB pääsee testaamaan ylivoimaansa. Minuutit kuluvat, mutta tilanteeseen ei saada ratkaisua, kentät täyttyvät ja peli jatkuu edelleen tilanteessa 1-0 ISBn harmiksi.

Maalipaikkoja syntyy, mutta vastustajan maalivahti on kovassa vireessä ja napsii palloja kuin marjoja, kunnes Vilma Kosonen kyllästyy odotteluun ja kiskaisee maalia kohti kovan vedon, joka Armi Aution tunnetusta hyvästä sijainnista maalin edessä johtuen pääsee kimpoamaan Armin mailan kautta vihdoinkin verkkoon. Tilanne 1-1 eikä ISB malttaisi maalintekoa lopettaa.

Loistavia tilanteita syntyy jatkuvalla syötöllä pelin loppuun asti, mutta pallo ei maaliin asti millään päätynyt.

Peli päättyy tilanteessa 1-1 ja ISB Naiset pääsevät kotiin kolme pistettä kainalossa.

Pistenaiset pelissä: Armi Autio 1+0 (ISB), Jessica Hietikko 1+0 (SCS), Vilma Kosonen 0+1 (ISB), Satu Dahlgren 0+1 (SCS)

Kotiturnaukseen 22.10., naiset lähtevät maalinnälkäisinä, joten ei kannata jäädä kotiin pelien käynnistyessä! Ottelut klo 10 ja 18. Tervetuloa!