ISB
Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Naiset edustus

Raportti

Lauantaina koitti vaihdoin kauan valmisteltu juhlapäivä ja vieläpä kotiedulla. Ilmajoki hallilla starttasi aamukymmeneltä ISB-NJ kamppailu, ja peliin oltiin todellakin Ilmajoen puolelta valmiita. Alkuvihellys kuului ja peliä ehtii kulua vain neljä minuuttia, kun Kososen Veera vetää oikeasta laidasta kovan vedon kohti maalia. Se osuu Isoniemen Anniin maalilla, joka tehokkaasti viimeistelee pallon verkon perukoille. Tilanne hienosti 1-0 Isblle. Peli jatkuu kovatempoisena koko erän läpi sekä tilanteita tulee varsinkin Nurmon päätyyn. Yrityksistä huolimatta ensimmäinen erä loppuu yhden erolla ilmajoelle.
Toisessa erässä ei maaleja nähdä lainkaan, mutta tämä ei kerro koko totuutta pelistä. Pallo liikkuu ja kovaa mennään päädystä toiseen, samalla Rantalan Hannan pelastaa monta varteenotettavaa maali paikkaa. Läpiajoja, vetopaikkoja, maalin edessä miekkailua kaikkea löytyy, mutta pallo ei maaliin asti löydä.

Kolmannessa erässä taas kuitenkin tapahtuu. Jo kolmannen minuutin jälkeen edellä mainittu tehotyttö Isoniemi saa pallon ylhäällä, siirtää jalalla ja vetää tarkasti ohi Nurmon maalinvartijan. Peli tilanteeseen 2-0. Vain minuutti edellisestä ja ISB näyttää todella halunsa voittaa ottelu. Hirvelän Alisa syöttää ylöspäin Välimaan Vilmalle joka nättiin tapaan tallettaa pallon aukinaiseen kulmaan Nurmon maaliin. Vihdoin saatu selkeämpää eroa maalein 3-0. Peliä vielä kymmenen minuuttia pelattavana, joten löysäilemään ei sovi ruveta. Nurmo iskeekin kavennuksen hetki Isbin maalista kovan ruuhkan takaa. Mutta siitä ilmajokiset vain tulistuvat lisää, ja loppu erä mennään tarkalla pelillä. Ja näin ISB taistelee kauden kolmannesta pelistä voiton 3-1 itselleen.