Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

ISB-Jeppis

Kauden viimeinen turnaus ja vastassa sarjan kärkiporukat Jeppis ja Blue Fox. Edessä oli näytönpaikka. Nyt oli tarkoitus näyttää niin itsellemme kuin vastustajille että meitä ei kannata aliarvioida. Pelejä lähdettiin pelaamaan paineettomasti, mutta kova voitontahto takaraivossa.

Peli lähti heti alusta lähtien jotenkin luontevasti liikkeelle ja naisilla oli kova tekemisen meininki vastustajan tontilla. Kerrankin pieni tuurin poikanen oli ISB:n puolella ja Jeppiksen maalivahti teki kardinaalivirheen maalinedustalla. Armi jäi marjailemaan vastustajan maalille kun muut jo kipittivät vaihtoon. Jostain syystä maalivahti lahjoitti pallon suoraan Armille ja hieman hämillään hän teki maalin ajassa 6.58. Enempää maaleja ei hyvistä yrityksistä huolimatta nähty ekassa erässä.

Toista erää taas ei ehtinyt kulua kuin 12 sekuntia kun Vilma Kosonen sai tehtailtua syötön maalin takaa etukulmalla kytiksellä olleelle Jennille. Hieman sekavan tilanteen jälkeen tuloksena maali, johon osasyyllisenä oli vastustajan mailanvarsi. Anyways, kaikki maalit lasketaan joten tilanne oli iloisesti ISB:lle 2-0.

Tilanteita riitti vastustajan maalilla myös toisessa erässä mutta viimeistelyssä oli jälleen hieman viilattavaa ja täytyy kyllä mainita että matto teki meille tepposensa taas moneen otteeseen 😛

Kolmanteen erään lähdettiin iloisin mielin 2-0 tilanteesta ja tunne oli vahva siitä, että meillä on selkeästi yliote pelistä, mutta toisin kävi.  Jeppis onnistui pitkän irtopalloilun päätteeksi sijoittamaan pallon ISB:n maaliin ajassa 39.16. Eikä siinä kaikki, Oona sai lähtöpassit jäähypenkille. Vajaan minuutin ISB kesti Jeppiksen yv:tä kunnes vastustaja sai lähivaparin, josta seurauksena maali ajassa 44.22.

Pelistä saaliina 1 piste ja aikamoinen harmitus, koska meillä oli täydet mahdollisuudet voittaa . Oli kuitenkin mahtava huomata että kun me pääsimme siihen huikeaan flow-tilaan ja pelasimme tasollamme, niin kovempikin joukkue sai kunnon kyydit J

Parhaana pelaajana palkittiin Vilma Kosonen.

Pisteet: Armi Autio ja Jenni Neva-Keturi 1+0 sekä Vilma Kosonen 0+1.