Pietarsaari, Rettig Sport Center
Naiset edustus

Raportti

Lauantaina koitti jälleen juhlapäivä Pietarsaaren upeassa Rettig Sport Centerissä, jonka ulkokuori toi kyllä mieleen jotain muuta kuin urheiluhallin.

Vastaan asettui ensin Nibacos, joka piti tilastoissa paikkaansa heti ISB:n jälkeen toisena sarjassa.

Vihellyksestä peli käyntiin ja Nibacos näytti heti kuka peliä hallitsee, ISBn vielä käynnistellessä moottoreitaan. Pallo pyöri kovasti suuntaan ja toiseen, enemmän kuitenkin jännitystä aiheutti Kokkolan naiset. Vasta ajassa 13:54 vihellettiin ottelun ensimmäinen maali Nibacoksen hyväksi, Koskelan uidessa ISB:läisten ohi maaliin asti. Ajatuksena oli tämän maalin jälkeen herätä ja koventaa peliä mutta toisin kävi. Nibacos iskee ottelun toisen maalinsa jo 28 sekunnin jälkeen edellisestä. Tästä päästiinkin pian erätauolle miettimään miten päästään peliin vielä mukaan.

Toisessa erässä herättiin jo peliin mukaan paremmin ja maalipaikkojakin tuli puolin ja toisin. Tiukka puolustus omassa päässä vaikeutti Nibacoksen maalitehtailuja, mutta myös toisessa päässä pallon laitto verkon perukoille oli erityisen hankalaa. Toiset 15min kului ilman merkintöjä.

Viimeinen erä lähti käyntiin hyvällä meiningillä, mutta Nibacos alkoi jälleen ottaa enemmän hallitsijan roolia ja iskivätkin maalin kuuden minuutin jälkeen tilanteeseen 3-0. Huolimaton loppuun asti pelaaminen maksoi ISB:lle jo kolmen maalin takaa-ajon. Viimeisen erän loppua kohti haluttiin silti laittaa kaikki peliin ja taistella pisteistä aikalisän ja 6 vs 5 voimin. Työ tuotti lopulta tulosta ajassa 44:35 isbille yhden maalin verran, kun Virtasen Oona saa pallon laidassa ja vetää tarkasti matalan oikeaan takakulmaan. Valitettavasti aika tuli jo vastaan ja peli päättyykin Nibacokselle 3-1. Kotijoukkueelta löytyi hyvä liike ja päättäväisyys koko pelin ajan, toisin kuin vieraat jotka jäivät jopa aika ajoin hieman kuopimaan paikalleen. Tästä jatketaan seuraavaan peliin Saragozan kanssa.

Pisteet: Oona Virtanen 1+0, Vilma Kosonen 0+1