Runkosarja
7.1.2018, 11:00
ISB
2 - 2
Nibacos
Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

Vuoden ensimmäiseen turnaukseen 7.1. matkattiin bussilla jo anivarhain läpi talvisen Pohjanmaan.  Peleihin lähdettiin runsainjoukoin, vaikkakin pieniä muutoksia kentällisiin joulutauolla tehtiinkin mm. Oona Virtasen ja Ellen Rinta-Jaskarin ollessa edustamassa SPV:n A-tyttöjä omassa turnauksessaan Mynämäellä. Vastassa vuoden ensimmäisessä turnauksesta jo toistamiseen kotijoukkue Nibacos ja Pietarsaaren Jeppis FBC.

Päivän ensimmäinen ottelu lähti ISB:n naisille tuttuun tapaan hieman tahmeasti Nibacoksen heilutellessa tahtipuikkoa nopeilla ja taidokkailla hyökkäyksillään. Kovasta työstä puolustupäässä huolimatta verkko heilahtaa vastustajan nimiin jo ajassa 9:05. Kauaa ei ehdi pelikello kulkea kun ajassa 11:57 Nibacoksen maalintekijä Ida Kattilakoski iskee jo toistamiseen pallon maaliin. Shokkiherätys tuotti kuitenkin tulosta kun ISB:n oma luottopakki Leena Perkiö saa pallon ja päättää toimittaa sen omin käsin vastustajan maaliin. Loistava veto vasemmasta laidasta yllättää täysin maalivahdin. Ajassa 12:23 syntynyt maali nosti ISBn naiset takaisin pelille nälkäisempinä kuin koskaan.

Toinen ja kolmas erä pelattiin pallollisesti ISB:n naisten nimiin. Oma pää saatiin kunton ja pallo lapaan. Nopeat vastahyökkäykset ja Nibacoksen hyökkäysten katkominen toivat toivottua iloa peliin. Toinen erä kuitenkin pelattin maaleitta kovasta taistelusta huolimatta.

Kolmannessa erässä kova työ ja sovitut pelitavat tuottivat tulosta kun pallo liikkuu vauhdilla pelaajalta toiselle päätyen vasemmalle laidalle Aino-Kaisan Mantereen lapaan. Hyvän kuljetuksen ja tarkan vedon päätteeksi pallo löytyy sieltä mistä pitkääkin; vastustajan maalivahdin seläntakaa kun pelikellossa aikaa pelattu 31:21.

Ottelun loppun saakka kumpikin joukkue pyrki hyödyntämään vielä viimeisten minuuttien mahdollisuudet kovalla ja tarkalla pelillä, mutta kello on armoton ja ottelu päättyy lukemiin 2-2.

#6