Runkosarja
7.1.2018, 14:00
Jeppis FBC
2 - 1
ISB
Kokkola, Hollihaka
Naiset edustus

Raportti

Päivän toiseen otteluun lähdettiin hieman muutetuilla kokoonpainoilla, mutta samoilla teemoilla kun aikaisempaankin peliin. Jeppis FBC aloitti ottelun välittömästi kovaa ja korkealta pyrkien karvaamaan päädystä saakka. Paikoista peli onnistuttiin kuitenkin kääntämään ja palloa toimitettua vastustajan kenttäpuoliskolle. Peliä on pelattu vajaa kuusi minuuttia kun Jenna Nevanperä pääsee hyvään juoksuun pallon kanssa ja päivän teemaan sopien vetää pallon vasemmalta laidalta ohi maalivahdin ja saa nimiinsä ottelun ensimäisen maalin. Heti pian aloituksen jälkeen saadaan seuraava merkintä pelikelloon kun Vilma Kosonen passitetaan jäähylle estämisestä. Vastustaja käyttää tilateen hyödyksi ja hyvästä alivoimapelistä huolimatta onnistuu ylivoimassaan ja nousee tasoihin ajassa 7:01, jonka jälkeen loppu erä pelataan maaleitta.

Toiseen erään lähdetään terävöittämään omaa peliä ja tehdään pieniä muutoksia kentällisissä.  Paikoitellen päästään jo omalle pelille mukaan vaikkakin Jeppiksen naisista näkee että tänään kelpaa vain voitto. Maalipaikkoja syntyy puolin ja toisin, mutta loppu erä pelataan ilman merkintöjä.

Kolmanteen erään saadaan entisestään pakettia kasaan ja palloa hallintaan, mutta vedot jäävät maalivahdille. Edes vastustajan saama jäähy ja siitä seurannut 2 minuutin yivoima ei muuttanut tänään ottelun lopputulosta Jeppiksen juhliessa 2-1 voittoaan ISB:n naisten jäädessä tässä pelissä nuolemaan näppejään.

Seuraavaan turnaus pelataan Kristiinankaupungissa 27.1. jolloin vastassa on kotijoukkue SCS ja sarjakärkenä keikkuvaa SPV.

#6