Miesten edustuksella synkkä viikonloppu pohjoisessa

Dynamo – ISB 11-8

Lauantaina bussi lähti kohti Pohjoista ja Oulun Zemppi-areenaa. Miehiä saatiin mukaan mukavat neljä kenttällistä. Peli alkoi klo 18:00 paikallista aikaa. Ensimmäiseen minuuttiin kaveri antoi shokkihoitoa kaksi kertaa. Jälleen kerran ISB nukkui ensimmäisen erän ja lukemat olivat sen mukaiset. Synkkä ensimmäinen erä päättyi kaverin 6-1 johdossa.
Toiseen erään tuli sisuuntunut ISB ja pohjanmaalainen asenne: ”Ei luovuteta”. Se näkyi miesten otteissa ja joukkue heräsi pelaamaan. Takaa-ajo alkoi ja ISB pääsi jo kahden maalin päähän toisessa erässä. Toiselle erätauolle mentäessä tilanne oli 9-6.
Kolmannessa erässä ISB maalasi ensimmäisenä ja Dynamo oli enää kahden maalin päässä. ISB:llä oli paikkoja tasoittaa ottelu, mutta tälläkin kertaa vastustaja oli piirun verran parempi. Loppulukemat 11-8 Dynamolle.
Karut ensimmäiset erät piinaavaat tällä hetkellä sarjanousijaa, mutta hienoa kasvamista oli nähtävissä pelin aikana joukkueelta. Kausi on vasta alussa ja pelejä on paljon, joten työnteko jatkuu. 💪🏽

Ottelun kolme tähteä:
⭐️⭐️⭐️ Ankkuri
⭐️⭐️ Rahkola. M
⭐️ Syrjälä

Pörssit:
Peltopiri Je. 2+1
Rahkola T. 2+0
Ankkuri 1+1
Niemistö 0+2
Tuomisto 1+0
Kiviluoma 1+0
Rahkola M. 1+0
Keski-Korhonen 0+1
Aro 0+1

Paakkinen mv 2 torjuntaa
Pitkäranta mv 13 torjuntaa

Merikoski SBT – ISB 16-5

Hyvin levätyn yön jälkeen joukkue kävi Oulun Megazonessa keräämässä vähän fiilistä. Siitä matka jatkui ruokailuun ja sen jälkeen kohti Kempeleen Kastellia. Peli alkoi paljon paremmin kuin Zempissä ja ISB pysyi hyvin pelin temmossa mukana. Ensimmäisessä erässä ISB söi hyvin kumia ja pääsi vastaiskuilla maalintekopaikoille. Paras ensimmäinen erä tähän mennessä, vaikka tilanne olikin tauolle mentäessä 5-1 kaverille.
Toisessa erässä tapahtui jotain ja Merikoski SBT latoi tylyt 11-3 numerot taululle, vähän ehkä ISB:n omistaki virheistä johtuen. Kolmas erä pelailtiin ja loppulukemat 16-5 valotaululle.
Mitä positiivista pelistä? No, ainakin se, että nuorison ylivoimapeli oli miltei 100% ja häkki heilui vastustajan päässä kolmesti pelin aikana. Muutenkin nuorison peli oli hyvää ja kentälle jätettiin kaikki, mitä kropasta lähti.

Ottelun kolme tähteä:
⭐️⭐️⭐️ Ankkuri
⭐️⭐️ Syrjälä
⭐️ Keski-Korhonen

Pörssit:
Rahkola T. 1+2
Korkeakangas 1+1
Peltopiri Je. 1+1
Kiviluoma 1+0
Ankkuri 1+0
Mäki-Jussila 0+1

Pitkäranta mv 12 torjuntaa
Kuusisto mv 12 torjuntaa

Tänään ISB jatkaa pelejään Pohjanmaalla ja Uusikaarlepyyssä. Päivän polttamat kysymykset: Aukeaako tänään pistetili? Saavatko junnut alkulämpöfutiksessa vihdoin päänahan veteraaneista? Nähdäänkö Aro ja Kiviluoma tänään korttipöydässä top 3:ssa? Tämä kaikki selviää tänään.

Mitä? Blue Fox – ISB
Missä? Stjärnhallen, Nykarleby stad
Milloin? 19:00

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus