Miesten edustusjoukkue aloittaa uudenvuoden sarjan piikkipaikalta

Miesten edustusjoukkue aloittaa uudenvuoden sarjan piikkipaikalta

 

Syyskauden 11 ottelusta miesten edustusjoukkue poistui kentältä pukusuojaan 10 kertaa voittajana. Asetelmat alkavaan kevätkauteen ja sitä myöden kauden tärkeimpiin peleihin ovat siis kohtuullisen hyvällä mallilla. Koko kauden varsin mallikkaasti esiintynyt joukkue kaipaa keväällä koventuviin peleihin kuitenkin vielä astetta väkevämpää urheilujuomaa huollosta vastaavalta Raine Niemistöltä. Lisäksi pääkäskijä Jani Toivonen saa vielä kerran, jos toisenkin muistuttaa pallollisen pelaamisen tärkeyttä, kun pelit jatkuvat ja sitä myöden kovenevat.

 

Talvikauden kolmessa viimeisessä pelissä Ilmajokiset saivat nauttia jo pienesti kevään play-off pelien henkeä, sillä kaikki kolme kamppailua olivat ns. paikallisvääntöjä, kun vastaan asettuivat Seinäjokiset SPV II ja Valaat ja ehkä kauden toistaiseksi kuumimmassa pelissä Jalasjärven Jalas. Täysistä sarjapisteistä huolimatta varsinkin vieraspeli Jalasjärvellä osoitti sen, että töitä vielä riittää, mikäli kevättä halutaan nousujuhlien toivossa jatkaa mahdollisimman pitkälle.

 

Kevätkausi ja näin ollen runkosarjan loppuhuipennus saadaan käyntiin jo tulevan viikon lauantaina, kun Ilmajokiset starttaavat sarjassa pahnan pohjimmaisena viihtyvän Ähtäriläisen PaHan vieraaksi. Seuraavaa kotiottelua joudutaan odottelemaan aina helmikuun puolelle saakka, sillä miesten edustusjoukkueen vuosi starttaa kolmen ottelun mittaisella vieraskiertueella.

 

Joukkue ei ole voitoista huolimatta näyttänyt vielä täyttä potentiaaliaan, joka lupaakin positiivisessa mielessä pelkkää hyvää loppukautta ajatellen. Kaiken pitäisi kuitenkin olla kunnossa, pelaajat ovat terveenä, valmennusjohto on terveenä ja joukkue on saanut loistavan tuen kotiotteluissa raivokkaasti kannattavilta Ilmajokisilta. Toivotaan siis pitkää kevättä Ilmajokiselle salibandylle ja nähdään halleilla.

 

Alkukauden tehomiehet:

Miko Mettälä 19+5 = 24

Seppo Peltola 11+11 = 22

Jesse Pelto-Piri 8+12 = 20

Mikko Keski-Korhonen 11+6 = 17

Jouni Lampinen 8+7 = 15

Juha-Matti Kiviluoma 6+8 = 14

Tommi Lähdesmäki 9+4 = 13

Oskari Ankkuri 8+5 = 13

Timo Rahkola 2+8 = 10

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus